reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Syreny u mnie wyją, chyba się gdzieś pali[emoji46]

Viola kupił mi ten *spam* ale nie wiem czy coś daje, moczyč nogi w wodzie z solą, inhalacje, syrop, wit c, herbata z cytryna, syrop z cebuli. Kurde czosnku miałam zjeść na noc i zapomniałam....

Życiowa zdrówka dla Marysieñki.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym napisała skargę i jeszcze wróciła ja zjebac.

Igi zębów nie ma ale nam późno wyszły a to dziedziczne. Swędza go dziąsła bo widać ale tak może być a żeby się przebija za ho ho. Mnie wyszły jedynki u góry jak miałam 13 msc

atdctrd8ammce1aq.png

Zyciowa wspolczuje choroby Marysi.
KasiaMarysia, mi jak bylam w ciazy z Radkiem i chcialam kupic cos na infekcje podwozia to pani w aptece powiedziala, ze absolutnie nic nie ma czym moglabym sobie ulzyc, wiec wiesz....
A,ze sinupret mozna to juz kiedys slyszalam. Ja go bralam w I trymestrze ciazy
Bidulo, oby szybko Ci przeszlo. Niedawno sama to przechodzilam.

Aaaaa,ja spalam moze ze 3,5 godz. lacznie. M.gral i skonczyl po 1,a ja jestem tak zmeczona, ze w ogole zasnac nie moglam. Jak M. sie polozyl to obudzila sie Ada i w koncu poszlam spax po 2. Spalam do 6.30 z dwiema przerwami na karmienie i czesto sie budzilam i w ogole spalam tak plytko, ze masakra... Jestem zombi dzisiaj

3jvz8ribeqwvt6ck.png

A tak w ogole dzisiaj byla pierwsza noc Ady w lozeczku.
Nie ma juz akcji krztuszenia, wiec czas najwyzszy :-)

MalaMi, mi do tej pory leci,ale na szczescie nie jakos duzo tzn. nie zalewa mnie

3jvz8ribeqwvt6ck.png

kurde dziewczyny mam tyle obaw co do przeprowadzki ze masakra. jesli bedzie spoko mieszkanie to i tak pewnie od 1.02 dopiero dostepne. wyprowadzimy sie tak a dla M skonczy sie jakos wlasnie wtedy urlop i co zostane nagle sama w nowym miekscu z dwoma maluchami? tu przewaznie ktos jest zeby pomoc. a tam? bede calkowicie sama

MalaMi, dasz sobie rade. Najwazniejsze odpowiednie nastawienie! Jesli bardzo chcesz sie przeprowadzic to sam spokoj da Ci tyle sily, zeby podolac temu. Na poczatku latwo nie bedzie, ale wierze, ze dasz rade sie zorganizowac :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

MałaMi dasz radę. Pomysl,ze nikt w nic nie będzie Ci się wtracał,nie będzie Ci mówił co masz robić. Najgorszy początek i kwestia organizacji a później sama się będziesz zastanawiać czego się bałaś. Trzymam kciuki za Ciebie :)

reklama
Chyba w poniedziałek znowu muszę jechać do ginki bo pół dnia mnie nie siedziało i dziś od rana znowu. Muszę jechać żeby mi coś dała bo się wykończenia do następnej wizyty

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry