reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny sinupret możecie brac.

relgh371tsldyf8u.png
Pani w aptece że nie wolno tego brać, chyba że przy wiekszym dziecku.
Paweł mi wiezie krople z *spam*. Syrop mi nic nie daje.
Umre juz mam 37,2, wszystko mnie boli, Magda marudzi. Jezu daj mi siłe

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola Ty jesteś farmaceutą prawda?
Powiedz mi kochana z p/goraczkowych syropów dla dzieci to te ż ibuprofenem sa przeciwzapalne Tak??
Marysia mi sie znowu pochorowala :(

smierdze mlekiem..... dlugo beda sie utrzymywac niekontrolowane wyplywy z cyckow?
Amerykancy na poligonie strzelaja jak nienormalni. prawie codziennie jakis wypadki w okolicy sa przez nich.....
zaraz prysznic i trzeba chyba isc spac bo w nocy jestem nieprzytomna.....

Viola Ty jesteś farmaceutą prawda?
Powiedz mi kochana z p/goraczkowych syropów dla dzieci to te ż ibuprofenem sa przeciwzapalne Tak??
Marysia mi sie znowu pochorowala :(

Tak wszystkie na ibuprofenie sa p.zapalne np nurofen, ibufen, ibum. Paracetamol panadol tylko p. Gorączkowo i p. Bolowo. Ale jest np kidofen duo np ktory ma i to i to w skladzie.
Ale Zyciowa jak mala zaczyna chorować to moze dodatkowo jeszcze jakis groprinosin albo neosine albo eloprine (to wszystko to samo) zacznij podawac. One sa p.wirusowe.

relgh371tsldyf8u.png

Zjadłam dziś dużo warzyw w tym strączkowe i kapusciane i tak mi ciężko jakoś że aż wzięłam nospe żeby mi się rozluznilo.
Tosia jeszvze nie śpi, Z na imprezie z pracy a mama mi przyniosła paczki bo piekła i nie mam kiedy zjeść (oczywiście przed Tosia bo nie chce żeby na noc jadła :))

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pani w aptece że nie wolno tego brać, chyba że przy wiekszym dziecku.
Paweł mi wiezie krople z *spam*. Syrop mi nic nie daje.
Umre juz mam 37,2, wszystko mnie boli, Magda marudzi. Jezu daj mi siłe

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia juz do najmniejszych nie należy :-) ogólnie to lek ziołowy ale jak w kazdym jest napisane zeby podczas karmienia skonsultować sie z lekarzem.

Jak sie bedziesz tak zle czula to czeka cie lekarz. Bo sama nic nie zdzialasz. I oby nie antybiotyk... [emoji52]

relgh371tsldyf8u.png

Mi maz robi marchewkowo-jablkowy ale ja tak niezbyt lubie marchew i na sile pije. Ogolnie w zupie czy gdzies troche mi nie przeszkadza ale jak tak typowo sok marchwiowy to ciezko. Pomarańczowy za to uwielbiam ale ostrożnie z cytrusami. Burakowego jeszcze nie robilam

A ja lubię marchew surową właśnie bardziej niż gotowaną, za to cytrusów nie mogę. Mój organizm nie toleruje niestety

reklama
A mnie żołądek znów boli. Nie da rady więcej jeść, bo on nie wyrabia z trawieniem. Albo już nie wiem od czego. Tak sobie teraz myślę, bo witaminy zmieniłam na femibion natal bo mi koleżanka farmaceutka bardzo polecała, ale od tego?

Do góry