reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
India - krewetki jem , ale nie w takiej postaci jak im przygotowałam z sosem i makaronem . No wlasnie łatwo z tą dietą sekret polega na przygotowywaniu sobie tz ładnych talerzy musi byc kolorowo smacznie , jajka na twardo jem zapychają , owoce , troche ryżu , i rybę , wszystkie warzywa surowe i gotowane , piersi z kurczaka na parze z pietruszką i czosnkiem pycha a im te piersi panieruję , oni z frytkami ja z ryżem przyprawionym np curry , bo zero soli , soli jak sie nie pozbędziesz to ani nie wylezie tłuszcz ani woda ani cellulit z organizmu , nie wiem ile wazę , ale celulit mi zniknął w miesiąc w 70% serio bo zero soli .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Dziękuje za odpowiedź[emoji9]Dziewczyny sinupret możecie brac.
Magda 7 lutego skończy 5 miesięcy.
olamagda skąd Ty bierzesz siłe?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Ja mam sokowirówke taka duża, że całe jabłka się mieszczą i nie trzeba ich kroić i zrobiłam w niej sok może dwa razy....
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ambitny plan robić soki owocowo warzywne, bo te sklepowe mnie nie przekonują. Nie daję rady z tym żelazem w tabletkach. Na wsi kupić buraki to nie problem i mam zamiar ostro pić. Szkoda że pokrzyw teraz nie ma.
dora032
Oj u nas też mega ślisko. Przed tą przychodnią wczoraj to lodowisko, dobrze że takie buty traperowate założyłam a nie standardowe kozaki bo by jazda była.Byłyśmy z Tosia na spacerze, ale jest tak ślisko że normalnie bolą mnie uda bo szłam tak sztywno żeby się nie wywalić ogólnie jest bardzo przyjemnie bo jest w okolicach 0 i świeci słońce
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
India - krewetki jem , ale nie w takiej postaci jak im przygotowałam z sosem i makaronem . No wlasnie łatwo z tą dietą sekret polega na przygotowywaniu sobie tz ładnych talerzy musi byc kolorowo smacznie , jajka na twardo jem zapychają , owoce , troche ryżu , i rybę , wszystkie warzywa surowe i gotowane , piersi z kurczaka na parze z pietruszką i czosnkiem pycha a im te piersi panieruję , oni z frytkami ja z ryżem przyprawionym np curry , bo zero soli , soli jak sie nie pozbędziesz to ani nie wylezie tłuszcz ani woda ani cellulit z organizmu , nie wiem ile wazę , ale celulit mi zniknął w miesiąc w 70% serio bo zero soli .
Opatentuj to z tym celulitem i solą
Nie korci cię żeby na wagę wskoczyć ? Ja to bym musiała swoją do szafy schować głęboko.
dora032
Ola, krewetek nie zjadlas??? No wez.... Skad bierzesz sile...
Ja od gwiazdki biegami, ale kurcze obzeram sie jak glupia i tez musze cos z tym zrobic w koncu
Dora, wspolczuje zakupu pralki...oby moja jeszcze hulala
Bez pralki ani rusz niestety.
KasiaMarysia23
KasiaMarysia23
reklama
Wiiktoriiaaa
Mi maz robi marchewkowo-jablkowy ale ja tak niezbyt lubie marchew i na sile pije. Ogolnie w zupie czy gdzies troche mi nie przeszkadza ale jak tak typowo sok marchwiowy to ciezko. Pomarańczowy za to uwielbiam ale ostrożnie z cytrusami. Burakowego jeszcze nie robilamJa mam ambitny plan robić soki owocowo warzywne, bo te sklepowe mnie nie przekonują. Nie daję rady z tym żelazem w tabletkach. Na wsi kupić buraki to nie problem i mam zamiar ostro pić. Szkoda że pokrzyw teraz nie ma.