reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Anna to już coś się zaczyna dziać:)
A ty ty tak czy siak masz do tego szpitala 70 km? Czy jest jakiś bliżej?

Jak zacznie się samo, to szpital mam kilometr od domu

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
MałaMi to rzeczywiście skoro widzisz jeszcze jakieś szanse to pewnie,ze Porozmawiaj. Szkoda rzeczywiście tej budowy. A dużo Wam zostało jeszcze tam do zrobienia tak żeby moc i nawet trochę w prowizorycznych warunkach po mieszkać i cos robić w trakcie?
Ania no to juz czekamy :)
Viola biedna Amelcia,dobrze że w końcu się uspokoiła :)
Mnie boli tak w strasznie brzuch. Ból taki identyczny jak na okres. Bolało Was też tak normalne to jest?

Dziewczyny ,a wy czujecie, czułyście jak jest ułożone dziecko. Chodzi mi o to czy poprzecznie, czy tak podłużnie?

Kasiu dopiero zaczynaja nam dachowke zakladac. okna jeszcze nie sa zamowione nawet bo finanse narazie srednio u nas. no i w srodku sa gole sciany. ogolnie to budowa jest na moich rodzicow bo chcielismy soe zaczac budowac a dzialka nie byla podzielona jeszcze ( podzial trwal ponad pol roku) i jakbysmy tyle czekali to bysmy nie mieli juz tyle zrobione. przepisza nam albo jak bedzie dach skonczony albo jak okna wstawimy. i wtedy pojdziemy do banku i moze uzyskamy jakis kredyt zeby porobic w srodku do takiego stanu zeby zamieszkac

reklama
Leeleeth myślałam dziś o Tobie:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Miło mi [emoji6][emoji8]
Ja jestem u Was regularnie ale nie często mam coś do napisania.
W sumie rok zaczął sie paskudnie, mąż złamał nogę i już po operacji dochodzi do siebie a teraz Tata ma zdiagnozowanego nowotwora i od poniedziałku będzie miał chemię. Także smutno mi i trudno sie ogarnąć

f2w3rjjgpsehityp.png

Do góry