reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Syreny u mnie wyją, chyba się gdzieś pali[emoji46]
Viola kupił mi ten *spam* ale nie wiem czy coś daje, moczyč nogi w wodzie z solą, inhalacje, syrop, wit c, herbata z cytryna, syrop z cebuli. Kurde czosnku miałam zjeść na noc i zapomniałam....
Życiowa zdrówka dla Marysieñki.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Viola kupił mi ten *spam* ale nie wiem czy coś daje, moczyč nogi w wodzie z solą, inhalacje, syrop, wit c, herbata z cytryna, syrop z cebuli. Kurde czosnku miałam zjeść na noc i zapomniałam....
Życiowa zdrówka dla Marysieñki.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
India9
Zyciowa wspolczuje choroby Marysi.
KasiaMarysia, mi jak bylam w ciazy z Radkiem i chcialam kupic cos na infekcje podwozia to pani w aptece powiedziala, ze absolutnie nic nie ma czym moglabym sobie ulzyc, wiec wiesz....
A,ze sinupret mozna to juz kiedys slyszalam. Ja go bralam w I trymestrze ciazy
Bidulo, oby szybko Ci przeszlo. Niedawno sama to przechodzilam.
Aaaaa,ja spalam moze ze 3,5 godz. lacznie. M.gral i skonczyl po 1,a ja jestem tak zmeczona, ze w ogole zasnac nie moglam. Jak M. sie polozyl to obudzila sie Ada i w koncu poszlam spax po 2. Spalam do 6.30 z dwiema przerwami na karmienie i czesto sie budzilam i w ogole spalam tak plytko, ze masakra... Jestem zombi dzisiaj
KasiaMarysia, mi jak bylam w ciazy z Radkiem i chcialam kupic cos na infekcje podwozia to pani w aptece powiedziala, ze absolutnie nic nie ma czym moglabym sobie ulzyc, wiec wiesz....
A,ze sinupret mozna to juz kiedys slyszalam. Ja go bralam w I trymestrze ciazy
Bidulo, oby szybko Ci przeszlo. Niedawno sama to przechodzilam.
Aaaaa,ja spalam moze ze 3,5 godz. lacznie. M.gral i skonczyl po 1,a ja jestem tak zmeczona, ze w ogole zasnac nie moglam. Jak M. sie polozyl to obudzila sie Ada i w koncu poszlam spax po 2. Spalam do 6.30 z dwiema przerwami na karmienie i czesto sie budzilam i w ogole spalam tak plytko, ze masakra... Jestem zombi dzisiaj
MałaMi90
kurde dziewczyny mam tyle obaw co do przeprowadzki ze masakra. jesli bedzie spoko mieszkanie to i tak pewnie od 1.02 dopiero dostepne. wyprowadzimy sie tak a dla M skonczy sie jakos wlasnie wtedy urlop i co zostane nagle sama w nowym miekscu z dwoma maluchami? tu przewaznie ktos jest zeby pomoc. a tam? bede calkowicie sama
MałaMi dasz radę. Pomysl,ze nikt w nic nie będzie Ci się wtracał,nie będzie Ci mówił co masz robić. Najgorszy początek i kwestia organizacji a później sama się będziesz zastanawiać czego się bałaś. Trzymam kciuki za Ciebie
reklama
Anka_32
Chyba w poniedziałek znowu muszę jechać do ginki bo pół dnia mnie nie siedziało i dziś od rana znowu. Muszę jechać żeby mi coś dała bo się wykończenia do następnej wizyty
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom