reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India ja od poczatku mam nisko brzuch. wyczynem jest dla mnie siegnac do podlogi hahaha a jak ide po schodach to udami lekko podnosze [emoji28][emoji28][emoji28] w pon wizyta na 18:15.
Aniu sos ze sloika i makaron

jejku co za sierota ze mnie. maly jak zrobil siku to pomagalam mu wstac a z racji tego ze nie moge sie schylic za bardzo to pomagajac mu wstac nie zdazylam przytrzymac nocnika i wylala sie zawartosc na podloge.

kurde wstawiajac wam moja fote uswiadomilam sobie ze zostaly nam zaledwie okolo 6 tyg a w przygotowaniach jestem w czarej d**** musze poprac reszte ciuszkow, poszukac lakrator (wycieczka na strych mnie czeka) i zastanowic sie co jeszcze jest mi potrzebne

Będzie ryba wedzona i bułki czosnkowe.
U mnie to jak kolacja to kolacja. Nie lubię jeść dań obiadowy na śniadanie albo na kolacje. Jak np mój tata potrafi zjeść bigos na śniadanie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi - juz niedługo ;-) ale brzusio piękny , ale szcErE to nie teskni mi sie :-D
Ja na sniadanie jem tylko płatki albo jakaś bułkę słodka :)
A zakupów nie trawie ribicvwiec robimy tylko 2-3 raY w miesiacu takie porządne .
Ja tez spac nie umie w dzien jesZcze gorzej sie potem czuje .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Do góry