reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie brzydko , szaro ale pójdziemy kolo 12 na chwile chociaż .

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ostatnio jestem non stop głodna! Ja pierdziele zdążyłam.zjesc śniadanie....
U nas wieje okropnie aż drzewa się bardzo bujaja. Jestem bez samochodu a muszę iść na zakupy na obiad. Cienko to widzę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie ktoś powiedział mi taka ciekawostkę ze im mniejsze w cm dziecko sie rodzi tym jest większe jako dorosły i na odwrót , troche sie zgadza bo ja np miałam 54 przy urodzeniu i Man 167cm wzrostu a moja siostra miała 58cm i ma 163 , a moj mąż jak sie urodził to miał 48cm i ma 184 cm .
Troche w tym prawdy a moze .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Ola ja mialam 57 i mam 175 więc nie ma reguly.
dzień dobry :) ja dziś na wysokjch obrotach od rana :)
poodkurzalam posprzątalam salon i sypialnie podkleilam dywany bo mi jezdzily[emoji14]umylam ściany u młodej bo zdążyła już na początku walnąć obrazek o_O ale skubana nie wiem czym to zrobila bo widac nie było. .. nie wiem co ją podkusilo... no ale cóż. dziecko.
i juz miałam iść na spacer i dobrze ze przez okno wyjzalam bo pada i mi sie odechcialo[emoji14]ale generalnie 7stopni wiec cieplutko.
Maly śpi w huśtawce grzecznie. mała sie bawi u siebie a ja idę obiad robić ... dzisiaj na łatwiznę idę i zrobie nuggetsy i chyba ubierzemy dużą choinkę jak S wróci z pracy bo mała juz stoi u Marysi w pokoju :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby to bylo regula to byloby dziwne, bo jaki bylby sens tego ;-)

Powiecie, ze oszalalam, ale ide dzis do Rossmanna po farbe :-)

Zyciowa, az sie zmeczylam czytajac Twojego posta, ale sie dzis narobilas! :-)

U nas tez 7. st. i mrzy,ale.my musimy z Ada isc po Radka i po cos na obiad. Chyba zrobie makaron w sosie.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Hej - u nas dziś 5st i mega wiatr i szaro buro ale już byliśmy na spAcerze i w mieście. Buda zapięta pod samą górę i daliśmy radę. Nie lubię tak cały dzien w domu przesiedzieć, no chyba że leje to wiadomo. Popołudniu chyba jeszcze do teściowej sie przejdę, jak będzie mżyło to pójdziemy, oby nie lało.

Życiowa ale ty dziś zrobiłaś?!! a ja mam lenia :/ nic dziś nie zrobiłam, jedynie podłogę zamiotłam :D

Nuśka super że wszystko ok u Twojego synka :) :) rzeczywiście duży chłopczyk z niego :)

Babydream gdzie jesteś??

reklama
mały wstał zjadł pogadal i śpi znowu[emoji14]pomylam jeszcze podłogi i kuchbie wysprzatalam... bedzie mniej na święta[emoji14]
wlasnie zjadlam obiad i siadam kończyć drugą moja zabawke na szydełku :) noni trzecia kawa w ruchu ale juz zbozowa... zawsze jak mały w nocy daje czadu to na drugi dzień muszę cos robić bo bym się wściekła ze zmęczenia a tak nie mam czasu narzekać[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry