reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Ostatnio jestem non stop głodna! Ja pierdziele zdążyłam.zjesc śniadanie....
U nas wieje okropnie aż drzewa się bardzo bujaja. Jestem bez samochodu a muszę iść na zakupy na obiad. Cienko to widzę
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wieje okropnie aż drzewa się bardzo bujaja. Jestem bez samochodu a muszę iść na zakupy na obiad. Cienko to widzę
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja wlasnie to robię, a właściwie M [emoji23]Anna spokojnie , wyrobisz się. Ja się w tym czasie przeprowadzałam
OlaMagda09
Wlasnie ktoś powiedział mi taka ciekawostkę ze im mniejsze w cm dziecko sie rodzi tym jest większe jako dorosły i na odwrót , troche sie zgadza bo ja np miałam 54 przy urodzeniu i Man 167cm wzrostu a moja siostra miała 58cm i ma 163 , a moj mąż jak sie urodził to miał 48cm i ma 184 cm .
Troche w tym prawdy a moze .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Troche w tym prawdy a moze .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Życiowa
Ola ja mialam 57 i mam 175 więc nie ma reguly.
dzień dobry ja dziś na wysokjch obrotach od rana
poodkurzalam posprzątalam salon i sypialnie podkleilam dywany bo mi jezdzily[emoji14]umylam ściany u młodej bo zdążyła już na początku walnąć obrazek ale skubana nie wiem czym to zrobila bo widac nie było. .. nie wiem co ją podkusilo... no ale cóż. dziecko.
i juz miałam iść na spacer i dobrze ze przez okno wyjzalam bo pada i mi sie odechcialo[emoji14]ale generalnie 7stopni wiec cieplutko.
Maly śpi w huśtawce grzecznie. mała sie bawi u siebie a ja idę obiad robić ... dzisiaj na łatwiznę idę i zrobie nuggetsy i chyba ubierzemy dużą choinkę jak S wróci z pracy bo mała juz stoi u Marysi w pokoju
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
dzień dobry ja dziś na wysokjch obrotach od rana
poodkurzalam posprzątalam salon i sypialnie podkleilam dywany bo mi jezdzily[emoji14]umylam ściany u młodej bo zdążyła już na początku walnąć obrazek ale skubana nie wiem czym to zrobila bo widac nie było. .. nie wiem co ją podkusilo... no ale cóż. dziecko.
i juz miałam iść na spacer i dobrze ze przez okno wyjzalam bo pada i mi sie odechcialo[emoji14]ale generalnie 7stopni wiec cieplutko.
Maly śpi w huśtawce grzecznie. mała sie bawi u siebie a ja idę obiad robić ... dzisiaj na łatwiznę idę i zrobie nuggetsy i chyba ubierzemy dużą choinkę jak S wróci z pracy bo mała juz stoi u Marysi w pokoju
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Gdyby to bylo regula to byloby dziwne, bo jaki bylby sens tego ;-)
Powiecie, ze oszalalam, ale ide dzis do Rossmanna po farbe :-)
Zyciowa, az sie zmeczylam czytajac Twojego posta, ale sie dzis narobilas! :-)
U nas tez 7. st. i mrzy,ale.my musimy z Ada isc po Radka i po cos na obiad. Chyba zrobie makaron w sosie.
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Powiecie, ze oszalalam, ale ide dzis do Rossmanna po farbe :-)
Zyciowa, az sie zmeczylam czytajac Twojego posta, ale sie dzis narobilas! :-)
U nas tez 7. st. i mrzy,ale.my musimy z Ada isc po Radka i po cos na obiad. Chyba zrobie makaron w sosie.
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
viola150
Hej - u nas dziś 5st i mega wiatr i szaro buro ale już byliśmy na spAcerze i w mieście. Buda zapięta pod samą górę i daliśmy radę. Nie lubię tak cały dzien w domu przesiedzieć, no chyba że leje to wiadomo. Popołudniu chyba jeszcze do teściowej sie przejdę, jak będzie mżyło to pójdziemy, oby nie lało.
Życiowa ale ty dziś zrobiłaś?!! a ja mam lenia :/ nic dziś nie zrobiłam, jedynie podłogę zamiotłam
Nuśka super że wszystko ok u Twojego synka rzeczywiście duży chłopczyk z niego
Babydream gdzie jesteś??
Życiowa ale ty dziś zrobiłaś?!! a ja mam lenia :/ nic dziś nie zrobiłam, jedynie podłogę zamiotłam
Nuśka super że wszystko ok u Twojego synka rzeczywiście duży chłopczyk z niego
Babydream gdzie jesteś??
reklama
Życiowa
mały wstał zjadł pogadal i śpi znowu[emoji14]pomylam jeszcze podłogi i kuchbie wysprzatalam... bedzie mniej na święta[emoji14]
wlasnie zjadlam obiad i siadam kończyć drugą moja zabawke na szydełku noni trzecia kawa w ruchu ale juz zbozowa... zawsze jak mały w nocy daje czadu to na drugi dzień muszę cos robić bo bym się wściekła ze zmęczenia a tak nie mam czasu narzekać[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
wlasnie zjadlam obiad i siadam kończyć drugą moja zabawke na szydełku noni trzecia kawa w ruchu ale juz zbozowa... zawsze jak mały w nocy daje czadu to na drugi dzień muszę cos robić bo bym się wściekła ze zmęczenia a tak nie mam czasu narzekać[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app