reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India ja od poczatku mam nisko brzuch. wyczynem jest dla mnie siegnac do podlogi hahaha a jak ide po schodach to udami lekko podnosze [emoji28][emoji28][emoji28] w pon wizyta na 18:15.
Aniu sos ze sloika i makaron

jejku co za sierota ze mnie. maly jak zrobil siku to pomagalam mu wstac a z racji tego ze nie moge sie schylic za bardzo to pomagajac mu wstac nie zdazylam przytrzymac nocnika i wylala sie zawartosc na podloge.

kurde wstawiajac wam moja fote uswiadomilam sobie ze zostaly nam zaledwie okolo 6 tyg a w przygotowaniach jestem w czarej d**** musze poprac reszte ciuszkow, poszukac lakrator (wycieczka na strych mnie czeka) i zastanowic sie co jeszcze jest mi potrzebne

Będzie ryba wedzona i bułki czosnkowe.
U mnie to jak kolacja to kolacja. Nie lubię jeść dań obiadowy na śniadanie albo na kolacje. Jak np mój tata potrafi zjeść bigos na śniadanie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi - juz niedługo ;-) ale brzusio piękny , ale szcErE to nie teskni mi sie :-D
Ja na sniadanie jem tylko płatki albo jakaś bułkę słodka :)
A zakupów nie trawie ribicvwiec robimy tylko 2-3 raY w miesiacu takie porządne .
Ja tez spac nie umie w dzien jesZcze gorzej sie potem czuje .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Do góry