reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska - to nie talent żaden ! To lista z zakupami ;-)
Ja tez sie wydupiłam w 8 miesiacu ze schodów zjechałam na dupie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Ania- ja tez nie miałam co zrobic z ubrankami po synu bo brak chłopców w rodzinie, poukładałam i dałam do czerwonego krzyża dla sierocińców .ciuchy stare tez tak oddaje nawet zrobili kontener przed ich budynkiem , zabawki tez kiedyś dałam i pierdoly .

3i49df9heg1j6ks9.png

Ola u nas w tamtym roku spalił się dom biednej rodzinie chyba z czwórka dzieci. Zebrałem wielkie pudło ubrań dodatkowo wzięłam ubrania od wujka który miał kiedyś ciucholand i zanioslam do mopsu i zaznaczylam że to dla tej rodziny. Dostali jak zaczęli się upominac ( przez znajomych znajomuch znajomych pytałam czy dostali i poszli do mopsu że podobno jest dla nich paczka) i dostali 1\3 tego co dałam. Więc do mopsu już nigdy nic nie oddam

Ale mi się ten maluch rusza :)

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Kasia - super choineczka :-)

Nuska - dobrze, ze NIC SIE NIE STALO. Cale szczescie :-*

Zyciowa - Ty to masz serce do jedzenia ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Witam dziewczynki ;-) moja Milka dziś o 7h30 sie obudziła wypiła mleko i śpi , mnie głowa boli , jeszcze chyba nigdy mnie rano nie bolała :-/
Dziewczyny kiedy ta kreska na brzuchu znika bo ja jeszcze ją mam :-/ ..
A paznokcie jak dzidziom obcinacie nożyczkami , ja ostatnio pilnikiem papierowym poleciła znajoma położna bo Milenie tak szybko rosną ostatnio sie tak sie podrapali biedulka po buzi :-(

3i49df9heg1j6ks9.png

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Jejku co za noc. Najpierw zasnelam gdzieś po 1 a 2:30 Tosia siw obudziła bo coś tam się jej przysnilo. Do tego tak.mi się brzuch napinal że nie mogłam zasnąć. To nie bolało ale to uczucie napięcia takie nie miłe. Po 3 wzielam nospe i jak przestało się napinac to dopiero zasnelam a o 8 pobudka. A do tego nie wiem czy Tosia pojedzie bo tak leje że dziadki zastanawiają się czy w ogóle jechać.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Ola, kresa zanika dlugo, kilka miesiecy do roku chyba, a paznokcie obcinam nozyczkami dla dzieci.

Anka, wspolczuje zle przespanej nocki.

U nas pochmurno i deszczowo dzis...

2870 g, 53 cm

Ja dalej mam kreskę.

No Życiowa to z tym jedzeniem szalona :D

Ja obcinam obcinaczem ale co 2 dni musze bo tak szybko rosną. O pikniku myślałam ale nie wiedziałam czy można bo zalecają na kwadrat utrzymywać paznokcie dziecka. Ignacy tez wiecznie się drapie. On ma taki głupi nawyk ze jak usypia to sobie jeździ rączkami po buzi i wtedy właśnie się drapie.

Nowe pokarmy zupełnie na niego nie wpływają. Zdrowe kupsko (sorry :p) sen ładny i bez boli brzucha. Wszystko spoko. Wczoraj mu ugotowalam pietruszkę ale nie bardzo mu wchodziła :) najlepiej marchewka. Dziś mu dam.

Anka u nas są grupy sprzedażowe i szybko idą takie ubranka po dzieciach. Ja bym do mopsu nie zaniósł tylko poszukają takiej rodziny która faktycznie potrzebuje. Ale u nas nic się nie da sprzedać oddać bo moja siostra w ciazy wiec dla niej trzymam mimo że liczymy na dziewczynkę (ja syn ona dwóch )

atdctrd8ammce1aq.png

Ja na kwadrat obcinam u stop a u dloni na okraglo, tak tez na SR nas uczyli - 6 lat temu :-)

2870 g, 53 cm

reklama
Do góry