reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Haha życiowa jaka Ty obrotna;p
A ja się też pochwale ze dzisiaj Fifi nie spał 1,5 godziny i leżał sobie gadał a ja też zdążyłam posprzątać poprac i nawet się najeść wooow ;p

Kurde zastanawiam się czy on nie na jeszcze tych kolek bo przez parę dni kolo 12 płacze mi na rękach nawet z pół godziny mało się nie zajdzie i tymi nóżkami tak firga i podkurcza. A teraz śpi biedny po szczepieniu.

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Jutro moi rodzice zabierają Tosie ba cały dzień do mojego brata. Trzymajcie kciuki żeby mała się nie rozmyslila hehehe ale ze mnie matka hehehe

Czasami zastanawiam się jak to będzie...mały da mi popalić w nocy, w dzień będzie odsypiac a ja oczy na zapałki i będę siedzieć z Tosia... Tak sobie to wyobrażam na dzień dzisiejszy :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie, ja na palcach jednej reki moge policzyc ile razy spalam w dzien.

Ola, orzechowy blond,.sama kladlam

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
ja zasnelam raz... jeden jedyny... Mania w przedszkolu była a ja trzymalam mlodego na klacie bo spał i odplynelam...
ale ja w dzien ogólnie spać nie umiem ;)

ide robić sałatkę z tortelini :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

A ja to nawet się nie kładę jak mi się chce spać mocno bo wiem ze zanim ja zasne to mały się obudzi i tylko później będzie mi się gorzej chciało spać ;p teraz śpi juz prawie 4 godziny o dziwo mogłam się położyć i ja ale chociaż prace do szkoły napisałam bo jutro mam . ;p

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Do góry