reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka mam dwa aparaty słuchowe. .. ale mam tez wade wzroku więc nie moge ich nosic ze wzgledu na okulary... glupi wybor[emoji14]generalnie odzie sie ze mna dogadać hahah dzwieki słyszę ale mam rozpoznane upośledzenie rozumienia mowy. .. w późniejszym stadium niedosluch obwjmie inne częstotliwości dźwięków. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hejka ;)
Anka_32 Gratuluję Synusia! :D
ja miałam robioną czystość póki co raz, jakoś w 24-25 tc, ale nie wiem czy będziemy powtarzać to badanie czy tylko jednorazowo się je robi ;)
Kasia2310 Kochana przyszło mi to łóżeczko co zamawiałam i chciałaś opinie ;) jeszcze go nie składałam (dopiero to zrobię po przemalowaniu pokoju), ale otworzyłam karton, posprawdzałam elementy i jestem zadowolona ;) solidne się wydaje i myślę, że za taką cenę warto ;)
No i materac dzisiaj przyszedł i też jest spoko, ale za materac dałam 99 zł ;p
Mój Maluszek od jakiegoś czasu się przestawił i wariuje całymi dniami a w nocy śpi z mamusią, albo jest tak delikatny, że praktycznie nie czuję i mogę spać, ale takie godziny aktywności mogłyby mu już zostać teraz i po wyjściu z brzuszka;D
Życiowa to nie ciekawie, oby dzieciaczki tego nie odziedziczyły, trzymam kciuki za to ;)

Ja dzisiaj z domku się nie ruszam, bo takie paskudne katarzysko mi się przypałętało, że masakra ;/
ale za to przeglądam sobie rzeczy dla Malucha, spisuję co jeszcze muszę dokupić, robię porządek w komodzie i czas leci ;p no i co chwilę książkę biorę do ręki ;)
Jutro moja mama wraca z Niemiec a nie było jej prawie 2 miesiące więc się bardzo cieszę i też troszkę rzeczy dla Małego przywiezie, dużo dostała ;) No i teoretycznie mój małż kończy poligon jutro ;)

Dziewczyny, czy któraś ma pojęcie o piercingu? Nie mogę znaleźć na necie nic, a mam kolczyk "Monroe" nad górną wargą i trochę mi teraz przeszkadza, bo mi chyba mordka puchnie ;p i nie wiem czy jak go wyciągnę to od razu zarośnie, czy teoretycznie nie powinno? Mam go już ponad 1,5 roku ;)

Miłego dzionka ;)

Życiowa , ze mną się dogadalas :) będzie git.

Nuska teoretycznie każde ciało inne. Mnie po 2 latach na przykład kolczyk w nosie ( dziura ) nie zarosla. W wadze na dole nie zarosla przez rok.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :)
Ja dziś od rana zrobiłam sobie wycieczkę do lidla i carefoura z teściową, mała została z moją mamą bo mąż już dziś do pracy pierwszy dzień.
Pokupowałam słodkości - dupereli na mikołaja i na gwiazdkę dla dzieciakó już bo pewnie szybko sie nie wybiorę. Fajnie było sie tak na 3h wyrwac ;) teraz "tylko" prezenty zostały, na szczęście mniej więcej wiem co komu kupić. a rodzicom coś kupujecie na święta??

Anka ja czystości nie robiłam w ogóle...

Nuśka super że mama przyjeżdża i że mąż już konczy, ale to zleciało :) hehe pamiętam te przygotowania, spisywanie co mam i co jeszcze brakuje.

Dziś odwiedziła mnie koleżanka z pracy i przyniosła pampersy 3 - będą za dłuższy czas ;)

Ja już nie krwawiłam a tu od dziś znów coś tam leci... a położna powiedziała że jak już nie plamię to mogę pas zakładać. Poczekam jeszcze i zobaczę czy będzie sie rozkręcać czy to chwilowe.

Nuska ja nie wiem jak z ustami, ale mialam w brwi i jak wyjelam to szybko mi zaroslo :-( juz nie robilam drugi raz

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Zyciowa, wspolczuje dziedzictwa. Na pewno nie jest latwo, oby dzieci uchowaly sie w zdrowiu pelnym

2870 g, 53 cm

reklama
Dziewczyny, powiedzcie cos o hustawkach hybrydowych. Warto?.uzywacie i hustawek i lezaxzkow?

2870 g, 53 cm

Do góry