reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Trochę mnie na forum nie było ale doszły mnie słuchy ze strasznie dużo dzieci się tu rodzi:) Gratuluję każdej mamusi! Wybaczcie ale nawet nie jestem w stanie ogarnąć która się już rozpakowala a która jeszcze czeka ;)
Czytałam co się stało Kasi i Paraplu....
Bardzo mi przykro z powodu waszych strat :(
Aaa i jeśli kiedys komuś postawiłam negatywna ocenę posta to tylko przez nieuwagę podczas przegladania forum :) Jakieś 2-3 miesiące temu wpadłam poczytac co się tutaj dzieje:)

reklama
Kurde Życiowa wspolczuje Ci normalnie;/

India ogólnie huśtawka jest super czasami nawet mały w niej zaśnie hehe ;p ale on jest trudnym dzieckiem wiec wiesz ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia noo mi tam pare negatywów dałaś:p mam nadzieje że przynosisz Nam dobre wiadomości.

Viola ja tez czystości nie miałam robionej. Nie kupuje chyba nic, zależy czy będę miała zamówienie z Avonu. Jeśli tak to kupie perfumy, a jeśli nie to nic. Bo pomysłu nie mam.

Życiowa przykra sprawa:/

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Madzia noo mi tam pare negatywów dałaś:p mam nadzieje że przynosisz Nam dobre wiadomości.

Viola ja tez czystości nie miałam robionej. Nie kupuje chyba nic, zależy czy będę miała zamówienie z Avonu. Jeśli tak to kupie perfumy, a jeśli nie to nic. Bo pomysłu nie mam.

Życiowa przykra sprawa:/

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Haha wiem właśnie ze Tobie dałam bo przeczytałam post w którym i tym pisałaś :)
Możesz być pewna że to nie umyślnie ;)
A ja mam same dobre wieści ; ))

witaj Magda ostatnio myslalam co u Ciebie i czy udalo sie Wam postarac o dzidziusia.
jeszcze kilka nas jest 2w1. pierwsza ja jestem w kolejce teraz

MałaMi widziałam nawet ze Dora i Anka są w ciąży :))
A ja w drugiej ciąży nie jestem (i prawdopodobnie nie bede;) ale za to dostałam od losu bardzo ważny dla mnie prezent.... a jest to nasze wspolne nowe mieszkanie w mieście moich marzeń :))
Gabrys jest juz wielkim biegających rozrabiaka a ja ciesze się z niewielu chwil wolności:)

Czesc Madzia, czyli zmiana planow. Dobrze, ze poszczescilo Ci sie z mieszkaniem

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Nadziejko, zastanawiam sie czy Ada bylaby zadowolona z tej hustawki

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry