reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cytologie miałam 2:tygodnie przed pozytywnym testem Poza tym ja z tymi badaniami to chyba do tylu jestem bo dopiero mam toksoplazmoze zrobić i kazał mi zrobić anty Hbs A ja mu mówię że byłam szczepiona i nawet w zeszłym roku poziom przeciwciał robiłam żeby sprawdzić czy nie muszę się doszczepiac więc nie ma możliwości żeby nie mieć przeciwciał. Ten mój lekarz to ograniczony jest Ciekawe czy różyczke też mi każe robić jeszcze raz jeśli byłam szczepiona i mam przeciwciała.

reklama
Dora z dwojga zlego juz lepiej, ze kaze robic niz mialby czegos nie zlecic ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dzien dobry
Kurde okres dostalam... juz tak sie spodziewalam bo pryszcze mi zaczely wyskakiwac. Niedawno polog sie skonczyl a tu znowu leci :(
Ja mialam gbz w 36 tyg. robione .
India moja tez takie baki puszcza

Dzwoneczku, dostalas i zaraz przejdzie- bedziesz miala z glowy na miesiac ;-) oby

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja miałam tydzień temu jakoś. Ale normalny był. Taki sam jak przed ciążą. A i mniej bolesny na szczęście. Jezu mój syn dziś mendoza jak chce spać. Bo nie chce spać w koszyku łóżku wozku na kanapie na podłodze w szufladzie tylko na mnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu to dobrze znaczy ze rośnie zdrowo;)

Dzwoneczku ja juz tez miałam okres i tez jakoś mniej bolesny niż przed ciążą; )

Życiowa ale Marysia i Tymi mają kłopoty ze słuchem? Nie wyszedł im czy jak?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Boże ja dopiero teraz zczailam ile to kasy na dziecko idzie jezu święty juz wydalismy parę ładnych tysięcy nie wspominając o rzeczach na wyprawkę typu wózek i w ogóle.

Ale tak jak ja to mówię jest to słodki wydatek ;)
I w ogóle to zrobił się ze mnie taki skrabak. Żałuję sobie na wszystko ,ale chociaż za to dziecko wszystko ma co potrzebne; p
A do fryzjera chciałam iść i juz mi szkoda kasy ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry