Hejka
Anka_32 Gratuluję Synusia!
ja miałam robioną czystość póki co raz, jakoś w 24-25 tc, ale nie wiem czy będziemy powtarzać to badanie czy tylko jednorazowo się je robi
Kasia2310 Kochana przyszło mi to łóżeczko co zamawiałam i chciałaś opinie
jeszcze go nie składałam (dopiero to zrobię po przemalowaniu pokoju), ale otworzyłam karton, posprawdzałam elementy i jestem zadowolona
solidne się wydaje i myślę, że za taką cenę warto
No i materac dzisiaj przyszedł i też jest spoko, ale za materac dałam 99 zł ;p
Mój Maluszek od jakiegoś czasu się przestawił i wariuje całymi dniami a w nocy śpi z mamusią, albo jest tak delikatny, że praktycznie nie czuję i mogę spać, ale takie godziny aktywności mogłyby mu już zostać teraz i po wyjściu z brzuszka;D
Życiowa to nie ciekawie, oby dzieciaczki tego nie odziedziczyły, trzymam kciuki za to
Ja dzisiaj z domku się nie ruszam, bo takie paskudne katarzysko mi się przypałętało, że masakra ;/
ale za to przeglądam sobie rzeczy dla Malucha, spisuję co jeszcze muszę dokupić, robię porządek w komodzie i czas leci ;p no i co chwilę książkę biorę do ręki
Jutro moja mama wraca z Niemiec a nie było jej prawie 2 miesiące więc się bardzo cieszę i też troszkę rzeczy dla Małego przywiezie, dużo dostała
No i teoretycznie mój małż kończy poligon jutro
Dziewczyny, czy któraś ma pojęcie o piercingu? Nie mogę znaleźć na necie nic, a mam kolczyk "Monroe" nad górną wargą i trochę mi teraz przeszkadza, bo mi chyba mordka puchnie ;p i nie wiem czy jak go wyciągnę to od razu zarośnie, czy teoretycznie nie powinno? Mam go już ponad 1,5 roku
Miłego dzionka