reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka mam dwa aparaty słuchowe. .. ale mam tez wade wzroku więc nie moge ich nosic ze wzgledu na okulary... glupi wybor[emoji14]generalnie odzie sie ze mna dogadać hahah dzwieki słyszę ale mam rozpoznane upośledzenie rozumienia mowy. .. w późniejszym stadium niedosluch obwjmie inne częstotliwości dźwięków. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hejka ;)
Anka_32 Gratuluję Synusia! :D
ja miałam robioną czystość póki co raz, jakoś w 24-25 tc, ale nie wiem czy będziemy powtarzać to badanie czy tylko jednorazowo się je robi ;)
Kasia2310 Kochana przyszło mi to łóżeczko co zamawiałam i chciałaś opinie ;) jeszcze go nie składałam (dopiero to zrobię po przemalowaniu pokoju), ale otworzyłam karton, posprawdzałam elementy i jestem zadowolona ;) solidne się wydaje i myślę, że za taką cenę warto ;)
No i materac dzisiaj przyszedł i też jest spoko, ale za materac dałam 99 zł ;p
Mój Maluszek od jakiegoś czasu się przestawił i wariuje całymi dniami a w nocy śpi z mamusią, albo jest tak delikatny, że praktycznie nie czuję i mogę spać, ale takie godziny aktywności mogłyby mu już zostać teraz i po wyjściu z brzuszka;D
Życiowa to nie ciekawie, oby dzieciaczki tego nie odziedziczyły, trzymam kciuki za to ;)

Ja dzisiaj z domku się nie ruszam, bo takie paskudne katarzysko mi się przypałętało, że masakra ;/
ale za to przeglądam sobie rzeczy dla Malucha, spisuję co jeszcze muszę dokupić, robię porządek w komodzie i czas leci ;p no i co chwilę książkę biorę do ręki ;)
Jutro moja mama wraca z Niemiec a nie było jej prawie 2 miesiące więc się bardzo cieszę i też troszkę rzeczy dla Małego przywiezie, dużo dostała ;) No i teoretycznie mój małż kończy poligon jutro ;)

Dziewczyny, czy któraś ma pojęcie o piercingu? Nie mogę znaleźć na necie nic, a mam kolczyk "Monroe" nad górną wargą i trochę mi teraz przeszkadza, bo mi chyba mordka puchnie ;p i nie wiem czy jak go wyciągnę to od razu zarośnie, czy teoretycznie nie powinno? Mam go już ponad 1,5 roku ;)

Miłego dzionka ;)

Życiowa , ze mną się dogadalas :) będzie git.

Nuska teoretycznie każde ciało inne. Mnie po 2 latach na przykład kolczyk w nosie ( dziura ) nie zarosla. W wadze na dole nie zarosla przez rok.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :)
Ja dziś od rana zrobiłam sobie wycieczkę do lidla i carefoura z teściową, mała została z moją mamą bo mąż już dziś do pracy pierwszy dzień.
Pokupowałam słodkości - dupereli na mikołaja i na gwiazdkę dla dzieciakó już bo pewnie szybko sie nie wybiorę. Fajnie było sie tak na 3h wyrwac ;) teraz "tylko" prezenty zostały, na szczęście mniej więcej wiem co komu kupić. a rodzicom coś kupujecie na święta??

Anka ja czystości nie robiłam w ogóle...

Nuśka super że mama przyjeżdża i że mąż już konczy, ale to zleciało :) hehe pamiętam te przygotowania, spisywanie co mam i co jeszcze brakuje.

Dziś odwiedziła mnie koleżanka z pracy i przyniosła pampersy 3 - będą za dłuższy czas ;)

Ja już nie krwawiłam a tu od dziś znów coś tam leci... a położna powiedziała że jak już nie plamię to mogę pas zakładać. Poczekam jeszcze i zobaczę czy będzie sie rozkręcać czy to chwilowe.

Nuska ja nie wiem jak z ustami, ale mialam w brwi i jak wyjelam to szybko mi zaroslo :-( juz nie robilam drugi raz

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Zyciowa, wspolczuje dziedzictwa. Na pewno nie jest latwo, oby dzieci uchowaly sie w zdrowiu pelnym

2870 g, 53 cm

reklama
Dziewczyny, powiedzcie cos o hustawkach hybrydowych. Warto?.uzywacie i hustawek i lezaxzkow?

2870 g, 53 cm

Do góry