reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MałaMi jestem po 4 stymulacjach clo i niestety nie działa. Co jest bardzo dziwne ze względu na to ze Gabrys jest dzieckiem poczetym przy pierwszej stymulacji clostigebytem:)
Wiele rzeczy zdążyłam sobie przemyśleć, łącznie z tym czy tak na prawde chce w tym momencie począć drugie dziecko.
Trochę przyszarzowalam bo z jednym jest od groma roboty i prawie zero wolnego czasu a przy dwójce jest pewnie armagedon :D
Chyba z mężem nie jestesmy stworzeni do zakładania wielkich, cudownych, ciepłych rodzin ;)
Chciałabym żeby przynajmniej moje jedno dziecko było mega szczęśliwe i wolne.
Ciesze się z mojego jedynego cudu, mojego cudownego męża i wysnionego mieszkaniu.
Być może będziemy mała rodzinka ale za to bardzo szczęśliwa a teraz tylko na tym mi zależy :)
India - dzięki:) Nie jest to mega apartament ale trzy pokoje i 50 metrów mnie w pełni zaspokajają ;)

reklama
Madzia wazne ze jestescie szczesliwi[emoji5] moze kiedys los zesle Wam jeszcze bobaska .
ni mnie czasem zaczyna przerazac jak to bedzie jak sie mala urodzi w styczniu. maly bedzie mial 20 mieaiecy

Madzia wazne ze jestescie szczesliwi[emoji5] moze kiedys los zesle Wam jeszcze bobaska .
ni mnie czasem zaczyna przerazac jak to bedzie jak sie mala urodzi w styczniu. maly bedzie mial 20 mieaiecy
Na pewno sobie świetnie poradzisz:)
A jak sobie z pierwszym dawałas rade?

KasiuMarysiu co u Ciebie słychać? Jak z P?

Kulcia to ja chyba po prostu zamówię trochę dłuższego kolczyka i tylko je podmienię ;p
India no ja już miałam 2 razy przebijane w tym samym miejscu, bo wcześniej jak zrobiłam to wyjęłam chyba po 5 miesiącach bo zgubiłam kulkę i na drugi dzień już kolczyka nie mogłam włożyć ;p
Ja sama się zastanawiam nad jakąś huśtawką dla Małego, ale póki co mam zwykły bujaczek i kupię ten Tiny Love 3w1 więc nie wymyślam nic innego ;p

Posprzątałam praktycznie całą komodę i mam dość ;p Obejrzę pierwszą miłość i się za książkę biorę na wieczór ;D

Życiowa-biedulko z tym słuchem współczuje :-(
India- ja mam tylko ten Leżak co sie buja , tez bym chciała huśtawkę .
Anka-Tosia spacerki do biedronki , to masz fajnie moje to nie lubialy nigdzie a juz do sklepu z ciuchami masakra
Ja dziś byłam na tej rehabilitacji , szwagierka byla z małą.
Mała mi dziś duzo kup zrobiła martwi mnie to .
Na polu leje jak z cebra ,idę kapać mała :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Czarna nie narzekam na malego[emoji5] mial kolki do 3 miesiaca ale przezylismy to.
Nadziejko my od znajomej odkupimy taka tylko wersja chyba krowa albo lew

reklama
Ja używam bujaczka, miałam kupić huśtawke, Le one są do 9 kg wiec zwyczajnie mi się nie opłaca bo Igi ma 7.5 w tej chwili wiec to byłby bezsens. Bujak jest ok. Igi nie płacze prawie nigdy ( właśnie była awantura o mleko :D za długo musiał czekać na wodę aż się ugotuje, a ze całe noce przesypia nie zrobiłam do termosu; )) wiec nie potrzebny wydatek bym miała.

W ogóle mam podgrzewacz ale mam wrażenie , że podgrzewane dłużej trwa niż woda gotowana w czajniku.

OlaMagda dużo kup bo może na raty się wypróżnia ? Ole robiła na dobę do tej pory?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry