reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Dziewczyny ;)
KasiaMarysia wydaje mi się, że albo za krótko kaszę gotowałam, albo proporcje nie takie ;p a poza tym trochę w pośpiechu robiłam i też może dlatego, ale nie ma tego złego, będę jeszcze raz próbować może się uda tym razem ;p
Kasia2310 za chwilę wstawię tabelkę ;) wiesz już co będziesz miała w sensie córcia czy synuś? jak pisałaś to musiałam przeoczyć ;p

Anka_32, Dorka, Zośka wciągnę was do tabelki jak tylko dane mi podacie ;) chyba, że któraś chce się jeszcze wstrzymać ;p

Wczoraj wróciłam do domku koło 2 i dosłownie padłam ;p mój kolejną noc spędzał na kanapie, ale już dzisiaj wpuszczę go do sypialni ;p
Miłego wieczorku ;*

25wrzesien2016.jpg

Załączniki

• 25wrzesien2016.jpg
    25wrzesien2016.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 203
Ostatnia edycja:
O super Nuśka :) Nareszcie będe wiedzieć kto gdzie kiedy :)
Nie wiem niestety czy syn czy córcia. Nie chciało się pokazać jak byłam w poniedziałek ale 11 października mam wizytę liczę,że wtedy się ośmieli :)

Kasiu lepiej zainwestujcie w szumisia bo suszarka zre prąd. Znajoma tak odpalala przy synu i na parę stów rachunek. Ja mam wishbear i on drogi ale szumiś jest też za 80 zeta , polecam bo naprawdę działa. Codziennie metoda 5s wieczorem i 19.30 max 20 Ignacy chrapie. Następna pobudka o 1 i potem już o 6. Teraz jeszcze śpi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mama Kulka a czy tego whisbear misia kupowałaś przed porodem jeszcze czy wyszlo w trakcie ,że jest Wam potrzebny? :) Słyszę same pozytwyne opinie na jego temat :) Tylko tak się zastanawiam czy warto go kupić wcześniej :)

Nuśka ja wizytę mam 6.10 i po wizycie oficjalnie poproszę o wpisanie :)
Teraz się waham, czy koleżance w pracy powiedzieć, czy tak wyskoczyć z tym urlopem... bo to kiepski moment na urlop na koniec miesiąca...

W trakcie wyszło Kasiu :) droga zabawa ale przydatna. Generalnie dostaliśmy trochę kasy od rodziny dla Ignasia wiec mogliśmy go kupić. Jakbym miała samo kupować to opcje tańszą.

India no to się trafiła glodomorka :)

Dora mnie bolał bardzo brzuch. Ledwo łaziłam .

A ja byłam na szopingu. Kolorowka z kosmetycznych i trochę ubrań oraz nowe adidasy :) w końcu się poczułam jak kobieta a nie mama tylko i wyłącznie. Mąż nie jest zachwycony bo przed wypłatą ale trudno :D becikowe przyszło haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry