reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała Mi mnie osobiście i jedno i drugie bella najbardziej podeszlo .
Wkładki laktacyjne to już w ogóle są z bella świetne bo chlonne mocno. Inne to jak rzucę na podłogę w nocy to plask normalnie xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no wlasnie kupie te podklady bella i canpol wysokochlinne. w szpitalu u nnie daja na czas pobytu. a wkladki to z malym mialam firmy nuk i akuku

aha. przegladam wlasnie apteke gemin i bo jutro zamiwienie bede robic i wkladki w cycki musze kupic bo jak bedzie tak jak w poprzedniej ciazy to niedlugo b ede musiala zaczac nosic je

kurde mi to mleko cieklo.... pamietam jak siedzialam na stole operacyjnym jak wbijal mi to znieczulenie to takie strumyki mleka mi po brzuchu ciekly haha

Ja to przed porodem tez nie mialam siary nawet kropli a w ogole to stanik zmieniłam dopiero po porodzie bo cycki nic mi nie urosły. Ja to w ogóle miałam usg piersi w ciąży i pani mi powiedziala ze mam tak mało gruczołów ze pewnie w ogole nie bede mogła karmic....a ja od razu mialam pokarm....

Co do wkladow poporodowych to wiecej użyłam przed porodem niż po bo szybko przeszlam na podpaski mega maxi i czulam sie o niebo lepiej niz w tych podkladach.

Wkladki laktacyjne mialam baby ono i zuzylam moze z 10 sztuk ale z tego co pamietam były ok

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

nooo. ile razy mialam mokra koszulke jeszcze w ciazy. mleka mialam duuzo ale co z tego jak mialam za krotkie sutki i maly nie umial jesc i pozniej mu odciagalam do butli

reklama
Do góry