Anka_32
Fanka BB :)
Sklad tego lokomotivu. Wyczytalam ze brały go babki
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż mojej koleżanki, ta pani od zgłoszeń z pogotowia mówiła mu co robić. Ona normalnie urodziła dziecko i łożysko w swojej łazience.Sanitariusz przeciął pępowinę. Dobrze, że to jej drugi poród był i wiedziała co jest grane.Wybaczcie ze wczoraj tylko o sobie ale ciezki dzien byl.
India najwazniejsze ,ze dalas rade! Jestes dzielna kobieta:* chyba nie jest najgorzej skoro śmigasz sama i jeden szew tylko. Kciuki sie przydaly.
Życiowa trzymam kciuki & & pogadaj z synkiem zeby numerkow nie odstawial.
Mala kochana ja nie uzywam balsamu. Teraz zaczelam uzywac nivea baby niebieskiego do kapieli ,bo mi kolezanka przywiozla a on z peg i wole sama uzywac. Chyba mniej swedzi. Tak czy inaczej odstawie nabial na tydzien.
Wyprobowalam zamiast rurki termometr i kupka byla. Ale nie moge jej tak caly czas robic
P jest co 2 dzien i weekend czesto od piatku.
Kulcia myslimy z P o szumisiu. Poki co z yt wyprobujemy.
Dora a to lekarz z karetki porod odebral?
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
Magnez i nospe wez kochana.Anka ja nie wiem czy można lokomotiv na mdłości... współczuje kochana... Ale ponoć im gorzej matka się czuje tym lepiej dla dziecka...
Kurcze boli mnie trochę podbrzusze to normalne jest ?
W poprzedniej też mnie bolało i się źle skończyło i się boję trochę
Wychodzi, ze 18 dni przed TP :-) sie pospieszyla nie wiem do czego :-)A co do szpitala W Polsce to rzeczywiście zostawię to bez komentarza !
Kiedy wracacie do domku kochana ? Super Ze porod był szybki :-) to ile wychodzi ze sie przed terminem urodziła ?
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10