reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mam zamiar jak to się mówi mało elegancko rzygać optymizmem.
Dziś mojego M o imiona podpytywałam chłopiec czy dziewczynka... Ja obstawiam dziewczynkę, a on mówi że bliźniaki... no znak zodiaku by się zgadzał ;)

reklama
Anka będzie na pewno serduszko a nawet dwa. To się obie w październiku wpiszemy do tabelki :)
No ja nie przjmuje innej opcji ale z tyłu głowy siedzi.... w 6 tygodniu nie było....

Ja to jakos tak nie wybiegam w przyszłość.... nie potrafie (jak narazie) wyobrazic siebie za pół roku. Dla mnie nawet zakończenie pierwszego trymestru nie da mi spokoju....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia2310 wiesz co, czuję już coś ale bardzo delikatnie ;) i naprawdę rzadko więc cierpliwie jeszcze czekam ;p mój gin mówi, że to bardzo indywidualna sprawa i mój brzuchol nie ma tu nic do rzeczy (ja się śmieję,że to amortyzator ;p) jedne poczują już w 16 tygodniu a inne w 22 np ;)
Anka_32 Kochana będzie serducho i będzie pięknie pikało już ;D
Dora no bliźniaków to jeszcze na naszym wątku nie było, więc kto wie a po Twoich długich staraniach może będziesz miała wynagrodzone czekanie ;p

Życiowa to byle do 6.10 ;) Ja się nie mogę doczekać, a ty ?

Anka umawiamy się, że obie dotrwamy do maja :)
Ja to może do czerwca nawet ???
Ja też się boję, po takich przejściach nie da się wyłączyć pewnych myśli, ale doszłam do wniosku że jak się będę zamartwiać to mi odbije i nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Nuśka u mnie w rodzinie bliźnięta były ;) ale to moja prababcia miała bliźnięta. Ja tam trzymam się tej dziewuszki :) a jak nie to Staś albo Jaś jakiś będzie ;)

Dora oj ja też :)

dzisiaj poprasowalam i pochwalam do worków ubranek resztę. dopakowalam torbę.
zostanie mi wyprać kocyk i pokrowiec od materaca (jeszcze raz) bo się teraz pewnie zakurzyl. .. ale to na następny weekend jak remont się skończy no i dorzucę pościel bo zamówiłam mniejszą taką jak do wózka żeby była do koszyka ;)
i będzie git... nie wiem tylko czy wyparzac za wczasu butelki i elementy od lakratora...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa to ty już gotowa normalnie Obrotna kobitka z Ciebie.

Lecę się do M poprzytulać bo jutro wyjeżdża

Proszę w nocy nie rodzić bo nie chcę nic przegapić ;)

reklama
Do góry