reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mam zamiar jak to się mówi mało elegancko rzygać optymizmem.
Dziś mojego M o imiona podpytywałam chłopiec czy dziewczynka... Ja obstawiam dziewczynkę, a on mówi że bliźniaki... no znak zodiaku by się zgadzał ;)

reklama
Anka będzie na pewno serduszko a nawet dwa. To się obie w październiku wpiszemy do tabelki :)
No ja nie przjmuje innej opcji ale z tyłu głowy siedzi.... w 6 tygodniu nie było....

Ja to jakos tak nie wybiegam w przyszłość.... nie potrafie (jak narazie) wyobrazic siebie za pół roku. Dla mnie nawet zakończenie pierwszego trymestru nie da mi spokoju....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia2310 wiesz co, czuję już coś ale bardzo delikatnie ;) i naprawdę rzadko więc cierpliwie jeszcze czekam ;p mój gin mówi, że to bardzo indywidualna sprawa i mój brzuchol nie ma tu nic do rzeczy (ja się śmieję,że to amortyzator ;p) jedne poczują już w 16 tygodniu a inne w 22 np ;)
Anka_32 Kochana będzie serducho i będzie pięknie pikało już ;D
Dora no bliźniaków to jeszcze na naszym wątku nie było, więc kto wie a po Twoich długich staraniach może będziesz miała wynagrodzone czekanie ;p

Życiowa to byle do 6.10 ;) Ja się nie mogę doczekać, a ty ?

Anka umawiamy się, że obie dotrwamy do maja :)
Ja to może do czerwca nawet ???
Ja też się boję, po takich przejściach nie da się wyłączyć pewnych myśli, ale doszłam do wniosku że jak się będę zamartwiać to mi odbije i nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Nuśka u mnie w rodzinie bliźnięta były ;) ale to moja prababcia miała bliźnięta. Ja tam trzymam się tej dziewuszki :) a jak nie to Staś albo Jaś jakiś będzie ;)

Dora oj ja też :)

dzisiaj poprasowalam i pochwalam do worków ubranek resztę. dopakowalam torbę.
zostanie mi wyprać kocyk i pokrowiec od materaca (jeszcze raz) bo się teraz pewnie zakurzyl. .. ale to na następny weekend jak remont się skończy no i dorzucę pościel bo zamówiłam mniejszą taką jak do wózka żeby była do koszyka ;)
i będzie git... nie wiem tylko czy wyparzac za wczasu butelki i elementy od lakratora...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa to ty już gotowa normalnie Obrotna kobitka z Ciebie.

Lecę się do M poprzytulać bo jutro wyjeżdża

Proszę w nocy nie rodzić bo nie chcę nic przegapić ;)

reklama
Do góry