reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Dora to 6 ty na wizytę a ja do szpitala[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Anka_32
No ja nie przjmuje innej opcji ale z tyłu głowy siedzi.... w 6 tygodniu nie było....Anka będzie na pewno serduszko a nawet dwa. To się obie w październiku wpiszemy do tabelki
Ja to jakos tak nie wybiegam w przyszłość.... nie potrafie (jak narazie) wyobrazic siebie za pół roku. Dla mnie nawet zakończenie pierwszego trymestru nie da mi spokoju....
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Kasia2310 wiesz co, czuję już coś ale bardzo delikatnie i naprawdę rzadko więc cierpliwie jeszcze czekam ;p mój gin mówi, że to bardzo indywidualna sprawa i mój brzuchol nie ma tu nic do rzeczy (ja się śmieję,że to amortyzator ;p) jedne poczują już w 16 tygodniu a inne w 22 np
Anka_32 Kochana będzie serducho i będzie pięknie pikało już ;D
Dora no bliźniaków to jeszcze na naszym wątku nie było, więc kto wie a po Twoich długich staraniach może będziesz miała wynagrodzone czekanie ;p
Anka_32 Kochana będzie serducho i będzie pięknie pikało już ;D
Dora no bliźniaków to jeszcze na naszym wątku nie było, więc kto wie a po Twoich długich staraniach może będziesz miała wynagrodzone czekanie ;p
dora032
Życiowa to byle do 6.10 Ja się nie mogę doczekać, a ty ?
Anka umawiamy się, że obie dotrwamy do maja
Ja to może do czerwca nawet ???
Ja też się boję, po takich przejściach nie da się wyłączyć pewnych myśli, ale doszłam do wniosku że jak się będę zamartwiać to mi odbije i nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Anka umawiamy się, że obie dotrwamy do maja
Ja to może do czerwca nawet ???
Ja też się boję, po takich przejściach nie da się wyłączyć pewnych myśli, ale doszłam do wniosku że jak się będę zamartwiać to mi odbije i nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Życiowa
Dora oj ja też
dzisiaj poprasowalam i pochwalam do worków ubranek resztę. dopakowalam torbę.
zostanie mi wyprać kocyk i pokrowiec od materaca (jeszcze raz) bo się teraz pewnie zakurzyl. .. ale to na następny weekend jak remont się skończy no i dorzucę pościel bo zamówiłam mniejszą taką jak do wózka żeby była do koszyka
i będzie git... nie wiem tylko czy wyparzac za wczasu butelki i elementy od lakratora...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
dzisiaj poprasowalam i pochwalam do worków ubranek resztę. dopakowalam torbę.
zostanie mi wyprać kocyk i pokrowiec od materaca (jeszcze raz) bo się teraz pewnie zakurzyl. .. ale to na następny weekend jak remont się skończy no i dorzucę pościel bo zamówiłam mniejszą taką jak do wózka żeby była do koszyka
i będzie git... nie wiem tylko czy wyparzac za wczasu butelki i elementy od lakratora...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama