reklama
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
KasiaMarysia wydaje mi się, że albo za krótko kaszę gotowałam, albo proporcje nie takie ;p a poza tym trochę w pośpiechu robiłam i też może dlatego, ale nie ma tego złego, będę jeszcze raz próbować może się uda tym razem ;p
Kasia2310 za chwilę wstawię tabelkę wiesz już co będziesz miała w sensie córcia czy synuś? jak pisałaś to musiałam przeoczyć ;p
Anka_32, Dorka, Zośka wciągnę was do tabelki jak tylko dane mi podacie chyba, że któraś chce się jeszcze wstrzymać ;p
Wczoraj wróciłam do domku koło 2 i dosłownie padłam ;p mój kolejną noc spędzał na kanapie, ale już dzisiaj wpuszczę go do sypialni ;p
Miłego wieczorku ;*
KasiaMarysia wydaje mi się, że albo za krótko kaszę gotowałam, albo proporcje nie takie ;p a poza tym trochę w pośpiechu robiłam i też może dlatego, ale nie ma tego złego, będę jeszcze raz próbować może się uda tym razem ;p
Kasia2310 za chwilę wstawię tabelkę wiesz już co będziesz miała w sensie córcia czy synuś? jak pisałaś to musiałam przeoczyć ;p
Anka_32, Dorka, Zośka wciągnę was do tabelki jak tylko dane mi podacie chyba, że któraś chce się jeszcze wstrzymać ;p
Wczoraj wróciłam do domku koło 2 i dosłownie padłam ;p mój kolejną noc spędzał na kanapie, ale już dzisiaj wpuszczę go do sypialni ;p
Miłego wieczorku ;*
Załączniki
Ostatnia edycja:
Kasiu lepiej zainwestujcie w szumisia bo suszarka zre prąd. Znajoma tak odpalala przy synu i na parę stów rachunek. Ja mam wishbear i on drogi ale szumiś jest też za 80 zeta , polecam bo naprawdę działa. Codziennie metoda 5s wieczorem i 19.30 max 20 Ignacy chrapie. Następna pobudka o 1 i potem już o 6. Teraz jeszcze śpi
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mama Kulka a czy tego whisbear misia kupowałaś przed porodem jeszcze czy wyszlo w trakcie ,że jest Wam potrzebny? Słyszę same pozytwyne opinie na jego temat Tylko tak się zastanawiam czy warto go kupić wcześniej
Mamakulka
W trakcie wyszło Kasiu droga zabawa ale przydatna. Generalnie dostaliśmy trochę kasy od rodziny dla Ignasia wiec mogliśmy go kupić. Jakbym miała samo kupować to opcje tańszą.
India no to się trafiła glodomorka
Dora mnie bolał bardzo brzuch. Ledwo łaziłam .
A ja byłam na szopingu. Kolorowka z kosmetycznych i trochę ubrań oraz nowe adidasy w końcu się poczułam jak kobieta a nie mama tylko i wyłącznie. Mąż nie jest zachwycony bo przed wypłatą ale trudno becikowe przyszło haha
India no to się trafiła glodomorka
Dora mnie bolał bardzo brzuch. Ledwo łaziłam .
A ja byłam na szopingu. Kolorowka z kosmetycznych i trochę ubrań oraz nowe adidasy w końcu się poczułam jak kobieta a nie mama tylko i wyłącznie. Mąż nie jest zachwycony bo przed wypłatą ale trudno becikowe przyszło haha
Anka_32
Ja to o ewentualne wpisanie do tabelki poprosze 1 października bo wtedy mam lekarza.... mam nadzieje ze serduszko bedzie.....
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama