reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Dziewczyny ;)
KasiaMarysia wydaje mi się, że albo za krótko kaszę gotowałam, albo proporcje nie takie ;p a poza tym trochę w pośpiechu robiłam i też może dlatego, ale nie ma tego złego, będę jeszcze raz próbować może się uda tym razem ;p
Kasia2310 za chwilę wstawię tabelkę ;) wiesz już co będziesz miała w sensie córcia czy synuś? jak pisałaś to musiałam przeoczyć ;p

Anka_32, Dorka, Zośka wciągnę was do tabelki jak tylko dane mi podacie ;) chyba, że któraś chce się jeszcze wstrzymać ;p

Wczoraj wróciłam do domku koło 2 i dosłownie padłam ;p mój kolejną noc spędzał na kanapie, ale już dzisiaj wpuszczę go do sypialni ;p
Miłego wieczorku ;*

25wrzesien2016.jpg

Załączniki

• 25wrzesien2016.jpg
    25wrzesien2016.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 200
Ostatnia edycja:
O super Nuśka :) Nareszcie będe wiedzieć kto gdzie kiedy :)
Nie wiem niestety czy syn czy córcia. Nie chciało się pokazać jak byłam w poniedziałek ale 11 października mam wizytę liczę,że wtedy się ośmieli :)

Kasiu lepiej zainwestujcie w szumisia bo suszarka zre prąd. Znajoma tak odpalala przy synu i na parę stów rachunek. Ja mam wishbear i on drogi ale szumiś jest też za 80 zeta , polecam bo naprawdę działa. Codziennie metoda 5s wieczorem i 19.30 max 20 Ignacy chrapie. Następna pobudka o 1 i potem już o 6. Teraz jeszcze śpi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mama Kulka a czy tego whisbear misia kupowałaś przed porodem jeszcze czy wyszlo w trakcie ,że jest Wam potrzebny? :) Słyszę same pozytwyne opinie na jego temat :) Tylko tak się zastanawiam czy warto go kupić wcześniej :)

Nuśka ja wizytę mam 6.10 i po wizycie oficjalnie poproszę o wpisanie :)
Teraz się waham, czy koleżance w pracy powiedzieć, czy tak wyskoczyć z tym urlopem... bo to kiepski moment na urlop na koniec miesiąca...

W trakcie wyszło Kasiu :) droga zabawa ale przydatna. Generalnie dostaliśmy trochę kasy od rodziny dla Ignasia wiec mogliśmy go kupić. Jakbym miała samo kupować to opcje tańszą.

India no to się trafiła glodomorka :)

Dora mnie bolał bardzo brzuch. Ledwo łaziłam .

A ja byłam na szopingu. Kolorowka z kosmetycznych i trochę ubrań oraz nowe adidasy :) w końcu się poczułam jak kobieta a nie mama tylko i wyłącznie. Mąż nie jest zachwycony bo przed wypłatą ale trudno :D becikowe przyszło haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry