reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Też nie słyszałam zeby seks i orgazm wpływały negatywnie na dzidzie. Jak ciąża zagrożona to owszem ale jak wszystko git z szyjka i macica to bez paniki[emoji16] ja napewno nie będę sobie i J odmawiać jak bedzie wszystko git.

reklama
Aaa aa jak ja się wkurwilam to masakra. Kulcia serio do niego chodzilas i byłaś zadowolona? Co za buc!
Tzn. Generalnie to wizyta ok, zrobił mi usg dopochowowe szyjka ok blizna po cc ok. Zrobił mi usg zwykle też ok. Synu jest nadal synem. 380g waży. Główką w dół jest ale to może się zmienić jeszcze.
Problem się pojawił przy zwolnieniu. Bo nie miałam nipu zakładu. Jest on w rejestracji ale mi nie wyda zwolnienia bo ja go osobiście nie mam. No *****.
Aaa i mam przepukline. Pytam go co z nią zrobić w takim razie a on ze nic, że pewnie będzie rosła o_O zatkało mnie.
Zostałam bez zwolnienia... i je wiem co teraz...
Dzisiaj powinnam być juz w pracy a nie byłam!
Zapisałam się znowu do internisty i zobaczę co ugram.
Ej jak będę miała 15 polowkowe to myślicie że mi wystawi zwolnienie jak poproszę? To będzie prywatna wizyta.
Ale jestem wściekła. Ja na złość żadnego paragonu nie mogłam znaleźć. A on mnie wyprosil słowami ze moja wizyta minęła 5minut temu.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mówiłam , że zależy od tego czy ktoś mu się spodoba :) Ja od razu byłam przygotowana i ostro lecialam wiec nigdy mnie nie spotkała żadna nieprzyjemnośc. Ale pisałam jak potraktował moja koleżankę?

Generalnie u mnie w Ginekomedzie w rejestracji wypisują zwolnienia. Zadzwoń tam i poproś o szybka wizytę pilną to Cię przyjmą. Tylko nie do goleja bo tam też przyjmuje. Powiedz ze jesteś w ciąży i nasxiemniaj o tej przepuklinie. Mi moja dr mówiła żebym dzwoniła do rejestracji to gdzieś wcisnąć dadzą radę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Pójdę do internisty. Powiem o tej przepuklinie i wizycie 15... mam nadzieje tylko ze bielasik mi wystawi... bo u swojej mam 22 dopiero.
Nie no na początku wizyta ok. Pogadalismy pozartowalismy. Problem się zaczął z nipem i czar wizyty prysl[emoji14]

Dziwny on jest ten facet ... nie rozumiem jaki problem by był gdyby Ci wystawił? Mnie od 6 tygodnia pytał czy mi wystawiać czy nie i o nip nie pytał. Jak mi pisał zaświadczenie to tez nie pytał o nip ... humor może nie taki.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Szczególnie ze nip jest w rejestracji bo juz mi wystawiali zwolnienia. I pierwszy raz się spotkałam z tym ze lekarz sam druk wypełnia. Bo zawsze jest tak ze dają karteczkę z datą od do z kodem choroby i adnotacją np. Może chodzić. A w rejestracji wypisują.

reklama
Do góry