reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No ja smoka tez przywalilam bo nigdy nie słyszałam o tym... tzn ze sperma może szyjkę zmiekczac pod koniec ciąży to mi mówiła ginka jak z Marysia byłam ale żeby nie dążyć do orgazmu to mnie rozwalilo no bo jak to? !?[emoji14]

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Nie raczej bez usg. Bo to taka nadprogramowa miała być w związku ze zwolnieniem i z tą gula co mi się robi... no i musze zapytać czy blizna po cc poprzedniej ma prawo tak "rwac"... bo zdarza się coraz częściej ze mnie ona kurde nie tyle boli co rwie tak piekaco. ..

Zresztą nie wiem czy godzin nie pomyliłam o_O a nie spojrzałam jak wychodziłam na karteczkę aaaaa ciąża mi na mózg pada...

reklama
Do góry