reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Viola to ze synuś będzie to już było wiadomo w 14 tyg ja szłam konkretnie po zwolnienie i zalecenia co do tej przepukliny właśnie. A na te dwa tematy nadal nic nie wiem... stąd moja reakcja... no i musze znowu zaraz iść do przychodni na kolejną wizytę. NIP sobie juz spisała żeby nie było podobnej jazdy...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Kochanie internista Ci wypisze zwolnienie ciążowe ale na max dwa tygodnie. Więcej nie może. Ale dać Ci musiAaa aa jak ja się wkurwilam to masakra. Kulcia serio do niego chodzilas i byłaś zadowolona? Co za buc!
Tzn. Generalnie to wizyta ok, zrobił mi usg dopochowowe szyjka ok blizna po cc ok. Zrobił mi usg zwykle też ok. Synu jest nadal synem. 380g waży. Główką w dół jest ale to może się zmienić jeszcze.
Problem się pojawił przy zwolnieniu. Bo nie miałam nipu zakładu. Jest on w rejestracji ale mi nie wyda zwolnienia bo ja go osobiście nie mam. No *****.
Aaa i mam przepukline. Pytam go co z nią zrobić w takim razie a on ze nic, że pewnie będzie rosła zatkało mnie.
Zostałam bez zwolnienia... i je wiem co teraz...
Dzisiaj powinnam być juz w pracy a nie byłam!
Zapisałam się znowu do internisty i zobaczę co ugram.
Ej jak będę miała 15 polowkowe to myślicie że mi wystawi zwolnienie jak poproszę? To będzie prywatna wizyta.
Ale jestem wściekła. Ja na złość żadnego paragonu nie mogłam znaleźć. A on mnie wyprosil słowami ze moja wizyta minęła 5minut temu.
Życiowa
Czarnuszka tyle wystarczy bo za tydzień mam prywatną wizytę u Bielasika. Tylko ja nie wiem co ja mam temu lekarzowi powiedzieć. Tak wprost ze po zwolnienie przyszłam?
Tzn. Musze i tak się o tą przpukline wypytac, może coś więcej się dowiem...
Tzn. Musze i tak się o tą przpukline wypytac, może coś więcej się dowiem...
Mamakulka
Dzwoniła nasza Benia od mieszkania. Mają jeszcze jedno nie w piwnicy
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Kasia Marysia Wysylam wam słonko [emoji484][emoji267][emoji179]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
OlaMagda zazdroszczę!!!!!!
Życiowa on się chyba Ciebie zapyta czy jesteś na zwolnieniu. Powiedz ze źle się czujesz itp tylko weź więcej kasy
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa on się chyba Ciebie zapyta czy jesteś na zwolnieniu. Powiedz ze źle się czujesz itp tylko weź więcej kasy
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
KasiaMarysia23
reklama
Życiowa
KasiaMarysia ja chcę! !
OK mam to zwolnienie nieszczęsne[emoji14]dalej na kręgosłup niby[emoji14]Mam nadzieje ze 15 juz wyprostuje sytuacje i pójdę na ginekologiczne normalnie...
OK mam to zwolnienie nieszczęsne[emoji14]dalej na kręgosłup niby[emoji14]Mam nadzieje ze 15 juz wyprostuje sytuacje i pójdę na ginekologiczne normalnie...