reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzień dobry ;-)

Życiowa popieram. Idź na betę Czarnuszka.

Kulcia pytanko mam, jak lezysz na boku to czujesz pod skórą jak Igi się rusza? Nie chodzi o kopniaki.

Kasiu daj rurkę. Jejku aż mi ślinka leci. Takie jak mojej mamy.

Viola ja też miałam makaron z truskawkami, dziś robie powtórkę, bo Madzia uwielbia.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Idzze bo nas pozabijasz :D

Kasia , tak czuje. Teraz to już w zasadzie prawie tylko to. Nazywam to jeżdżeniem bo tak mi się kojarzy. Stopa jeździ po ścianach brzucha i znieksztalca moja piłkę :) w sumie w kaznej pozycji tak jest. Coraz mniej miejsca mają to dlatego. Kopie sporadycznie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedzę i się nudzę[emoji14]na 11.20 idę do lekarza a później na ryneczek kupić sobie jakieś cichobiegi. .. albo do minimaxi. ..
Albo nie pójdę hehe nie wiem czy mi się będzie chciało. .. taki jakiś dzień beznamietny[emoji14]
Wczoraj w ogóle mowie do mojego żeby znalazł jakieś ciekawe pozycje dla nas hehe no i siedzę i mówię sama se poszukam... wpisałam seks w ciąży i czytam... ze w II trymestrze to powinno się używać prezerwatyw i nie dopuszczać do orgazmu bo można sprowokowac przedwczesny poród. .. a mój z przerażeniem czemu ja mu nie mówiłam i co teraz, że jak zrobiliśmy coś źle itp. Ja mówię a skąd mogłam wiedzieć a on ze byłam w ciąży to powinnam go poinformować i ze on się teraz boi o_O no to szukałam kolejnych art żeby mu wyjaśnić ze jest ok ze nic się nie stało hahaha
Ale kazał zapytać lekarza o to wszystko...
I sama nie wiem co myśleć. .. jak sądzicie? Faktycznie takie zalecenia są? Bo ja mimo że w ciąży byłam to nie mam doświadczenia jeśli chodzi o seks w tym czasie[emoji14]

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Prezerwatywa owszem a o tym orgazmie to jakieś pierdolenie sorry za słowo. Ja mam często i żyje. Jak się ma zagrożona ciążę to owszem ale nie przy zdrowej dobrze rozwijającej się. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecie, trafiają do niego hormony szczęścia , kołysze go taki skurczyk :)

Jeśli chodzi o gumki to ja pytałam mojej dr to mówiła , że tu chodzi o infekcje w tym czasie bo nie wiem czy wiesz ale penis nawet jak używany tylko przez Ciebie dużo bakterii przenosi a w ciąży jak wiadomo pipka bardziej podatna. Dlatego tez zaleca się gumki. Także uspokoj swojego męża , że spokojnie jak dajecie rade to możecie się gongolic :D

A ja też się nudzę. Trochę ogarnęłam i siedzę jak ta durna

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki , ja wróciłam ze spodkania z profesorem mojej córy . Ogarnęłam dom , i jadę do szwagierki na basen , juz umieram jest 26• a nie ma jeszcze nawet południa :-/
Wczoraj moj mezus kochany zaprosił mnie do restauracji :) mówi chciałem ci zrobic niespodziankę bo ostatnio duzo pracuje i mało razem spędzamy czasu , Oh ! Taki kochany :) było pysznie :-) restauracja kubańska na plaży . Takie Dania ; Daje fotę na dole ..,
KulCia moja u mnie tez skacze Milka tak w brzuchu ze hej :*
Kasia Marysia - ja tez czuje jak leze na boku ! I to strasznie !
Życiowa -najlepiej od tylu ! A orgazm jak najbardziej wskazany ! Jeżeli nie ma ortzywiscie żadnych problemow w ciazy , ze szyjka otwarta czy cos . Ja zawsze sie kochałam w ciazy i orgazmy tak samo takze jak lekarz nie zabroni a twoja ciaza bezproblemowa to jak najbardziej ! Nie strasz biednego meza ! I nie czytaj wszystkich głupot w necie , lepiej ufać swemu lekarzowi zapytaj .. :-)
Czarnulka - no kiedy sie doczekamy na ten twój test ????
1465462142-04jwnv.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Do góry