Oj czarnulka musisz ich pogonić bo pózniej bedzie gorzej jak duzi i jak małe dziecko bedzie , moj mały ma 9 lat troche tez marudzi ale robi wszystko sam , jak nudził żebym to ja mu zrobiła to powiedziałam ze nie i mówiłam ze jak sobie tego nie znajdzie i nie ubierze to pójdzie nago i trudno , albo pamietam jak juz umiał wiązać buty a mu sie nie chciało i wolał zawiąż mi buty a ja nie , to mi mowil ze jemu sie nie chce to mu mowie ze moze założyć klapki do szkoły i bedzie grać w piłkę w nich ze nie szkodzi to szybko wiązał te buty bo jak w klapkach do szkoły. hahahahahahaha takie moje sposoby , nie nakryjesz do stołu na obiad to nic to bedziesz jadł palcami , jak świnka , nie wiesz gdzie masz slipy to nic pojdziesz bez slipów ...nie wiesz gdzie jest kosz na brudy ? To zanieść to do swojego łóżka i tam niech śmierdzi, nie chcesz wynieść śmieci ? To raz zaniosłam do jego pokoju ten wór ze śmieciami ,wynosił w 3 sekundy , trudno nie chce ci sie , zrobic , poszukać to mi tez sie nie chce ... Czarnulka uwierz to działa !
Napisane na iPhone 6 w aplikacji
Forum BabyBoom