reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Czarnuszka twoja przemiana rewelacyjna!! A powiedz mi dokladnie jak doszlo do tego ze miałaś to zmniejszanie żołądka? To lekarze to zaproponowali czy sama sie zdecydowalas?? I naprawdę teraz nie możesz zjeść większych porcji na raz??

No to super ze robota fajna :)

Ja miałam ospę w wieku lat chyba 7 i nie wspominam tragicznie :) pamiętam tylko ze sobie sama powtarzałam ze nie mogę się drapac bo będę mieć blizny. Mam jedną na czole :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, ja Radka jak posylalam do dzieci, czyli zlobka zaszczepilam na pneumo i meningo.
Z tego co ja czytalam to podejrzewa sie lub tez zwala wine za autyzm na sczepionki skojarzone, ale nie ma chyba zadnych badan, ktore by to potwierdzaly. My szczepilismy 5w1, teraz bedziemy robili refundowane

oar8gox1q9487g3m.png

Hmm to myślisz ze teraz lepiej go zaszczepić?? Czy malutka jak sie urodzi wtedy na pneumo i meningo??
Ja raczej teraz tez refundowane wybiorę.

Kurde musze się rozeznać w temacie tych szczepień bo zielona jestem jak nie wiem :)

KasiaMarysia odliczam czas do sałatki :D juz przepis dokładny znalazłam i patrze na niego ze ślina do kolan. Hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry