reklama
Aniaa_H
Fanka BB :)
Ahh Tatinko, prrzytulam Cie mocno. Badz silna, dla siebbie i Tymka. Doczeka sie Maly rodzenstwa, juz nieedlugo.
Trzynajcie sie wszyscy, kochani. Jeszcze bedzie radosc nie do opisania. Juz niedlugo ;** grillujcie i nie smuc sie!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzynajcie sie wszyscy, kochani. Jeszcze bedzie radosc nie do opisania. Juz niedlugo ;** grillujcie i nie smuc sie!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie kochane. Testu drugiego nie robiłam. W poniedziałek idę na bete. Poszliśmy dziś w góry. Ale zrezygnowalismy z wychodzenia daleko bo zle sie czułam. Myślałam że zemdleje. Teraz leze w łóżeczku. Miłego wieczorku[emoji8][emoji8][emoji8]
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Wiem[emoji16]samej mnie kusi zeby zrobic następny hehe. Może jutro.Potrafisz trzymac w napieciu :-) :-) :-)
Mamakulka
Ja bym nie wytrzymała tyle czasu kobieto. Jak ja zrobiłam test jeden drugi trzeci i na drugi dzień 7 rano juz dzwoniłam do lekarza
Tatineczko kochana. Bardzo mi przykro i nie umiem poczuć tego co Ty. Łącze się z Tobą w tym momencie po prostu i trzymam kciuki żeby szybko udało Wam się zrobić druga dzidzie. Jesteś super mama wiec na pewno jakiś dzieciuch sobie spłynie do Ciebie
My dalej w niepewności. Pieprze to mieszkanie zadłużone. Mój ojciec coś z tym kombinuje i ja nie wiem w sumie co. Dzisiaj miał mój M malować to ten dzwonił i mówi że jeszcze nie bo jest czas na to a on sobie jeszcze do banku skoczy. Czyli coś jest jeszcze w tym wszystkim. Dajcie spokój. Nie będę się babrac w tym bo jeszcze mnie pociągna do odpowiedzialności. Najgorzej ze podpisaliśmy umowę o prąd w piątek. Chyba mogę od razu zrezygnować?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tatineczko kochana. Bardzo mi przykro i nie umiem poczuć tego co Ty. Łącze się z Tobą w tym momencie po prostu i trzymam kciuki żeby szybko udało Wam się zrobić druga dzidzie. Jesteś super mama wiec na pewno jakiś dzieciuch sobie spłynie do Ciebie
My dalej w niepewności. Pieprze to mieszkanie zadłużone. Mój ojciec coś z tym kombinuje i ja nie wiem w sumie co. Dzisiaj miał mój M malować to ten dzwonił i mówi że jeszcze nie bo jest czas na to a on sobie jeszcze do banku skoczy. Czyli coś jest jeszcze w tym wszystkim. Dajcie spokój. Nie będę się babrac w tym bo jeszcze mnie pociągna do odpowiedzialności. Najgorzej ze podpisaliśmy umowę o prąd w piątek. Chyba mogę od razu zrezygnować?
Aniaa_H
Czarnuszka, oj baardzo trzymasz w napieciu. Oj baaardzo#
Mam pytanie ciekawskie, ale licze na szczera odpowiedz. Jako ze nie mam widokow na ciaze jakos, skoro nie wychodzi, to zdradz mi prosze jak schudlas tyle kilogramow! Wiiem, ze jesc mniej i cwiczyc, ale moze masz jeszcze coos, co spowodowalo taaki spadek u Ciebie, jakis maly ssposobik... u mnie dziala bialko, ale czasem mam ggo przesyt i po dziurki w nosie...! Prooooooosze
Mam pytanie ciekawskie, ale licze na szczera odpowiedz. Jako ze nie mam widokow na ciaze jakos, skoro nie wychodzi, to zdradz mi prosze jak schudlas tyle kilogramow! Wiiem, ze jesc mniej i cwiczyc, ale moze masz jeszcze coos, co spowodowalo taaki spadek u Ciebie, jakis maly ssposobik... u mnie dziala bialko, ale czasem mam ggo przesyt i po dziurki w nosie...! Prooooooosze
Aniaa_H
Kseniu, zobaacz na umowie czy mozesz, powinno byc napisane. Kurde. Rzeczywiscie cos smierdzi z tym baankiem i oplataami... hmmm..
KasiaMarysia23
Ja dopiero wróciłam. Koleżanka wyjeżdża i zrobiła spotkanie studenckie ale w dyskotece. Głośno jak nie wiem, mała się kręciła a teraz cisza. Mam nadzieje ze jej to nie zaszkodzilo.
Tatinko bardzo mi przykro mam nadzieje ze szybko znowu do nas dołączysz. Walcz kochana!!
Aniaaa zrób sobie ze ślubu suwak
Kuleczko zapytaj ojca co wymyśla.
Tatinko bardzo mi przykro mam nadzieje ze szybko znowu do nas dołączysz. Walcz kochana!!
Aniaaa zrób sobie ze ślubu suwak
Kuleczko zapytaj ojca co wymyśla.
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Straszne z tym mieszkaniem nie dość ze nie powinnaś się stresować to jeszcze musisz się mieszkaniem martwić. A rodzice widać nie pomagająJa bym nie wytrzymała tyle czasu kobieto. Jak ja zrobiłam test jeden drugi trzeci i na drugi dzień 7 rano juz dzwoniłam do lekarza
Nie wiem co sie ze mna dzieje. Ale teraz powinnam mieć owulke. Nie możemy działać bo nie wiadomo co mi jest. A jak nie mi nie jest to zmarnujemy miesiąc staranek. Jezuu no. A zauważyłam ze plamie tylko jak sie nachodze albo zmęczę. Jak leżę to wszystko git. Kuje mnie caly czas w lewej stronie,ale to chyba nie jajnik tylko w macicy. Albo może jedno i drugie.
Kochana ja jestem po resekcji żołądka. Mam wycięte 80% żołądka. Mam teraz pojemność 150 ml. Więc jem tylko tyle ile wejdzie. Czyli 1 kromka i koniec. Albo 1 pierog, zupy pół kubka. Dziennie jakieś 500 kcal. Czyyba ze jak teraz jem co dwie godziny, bo mam napady hehe. Potrafię obudzić się z takim głodem jakbyś tydzień nie jadła. Od operacji minął rok a ja schudłam 52 Kg. Prawie połowę. Ważyłam 110 kgCzarnuszka, oj baardzo trzymasz w napieciu. Oj baaardzo#