reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja to bym obsikala kolejny test a jak wyjdzie pozytyw to na sor ale nie jedz na jelenia bo to chamy. W kowarach jest lepiej i lekarze kompetentni. Ja jak byłam w 9 tygodniu w Jeleniej to mi lekarz powiedział ze on nie ma obowiązku mnie zbadać. Powiedzieli ze nic mi nie jest i wysłali do domu a okazało się , że obok dzidziusia mieszka krwiak ! Oni tego nie zobaczyli , powiedzieli , ze w ciazy to normalne , że plamienie i mam nie zawracać głowy.

No cóż zrobię , ani jedni ani drudzy nie pomocni. Moja mama jest pomocna i Mikołaja tata ale oni nie mieszkają tutaj wiec ... a Ci co mieszkają tu to takie widzisz buraki :) jakbyś coś słyszała o mieszkaniu np w cieplicach to dawaj znak.

KasiaMarysia bo dzieciaki nie lubią hałasu. Mój to się blendera ostatnio wystraszył :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde strasznie ciężko jest znaleźć mieszkanie powiem Wam.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Witam :*
tak w sumie to nie wiem co napisać. ..
Czarnuszka ja bym nie czekała. .. bo jak to ciąża to plamienia nie są ok i lepiej wszystko sprawdzić. na sorze cie zbadaja i przepisza pewnie lutke albo dupka. ale najpierw test powtórz.

Mamakulka a wprost nie mogłaś ojca zapytać co kombinuje i z nie macie czasu żeby poczekać bo za trzy miesiące rodzisz i chcesz wszystko załatwić a nie się martwić. .. dziwne to wszystko...

wydaje mi się ze mały juz kilka dni się nie ruszył. .. albo nie czułam. .. za 10 dni wizyta. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam momenty dluzsze, ze nie czuje ruchow i pamietam jak Kulka pisala o tym na poczatku. Nie denerwuje sie za bardzo. Mysle,ze roznie tam sie uklada, bo raz czuje mocno a czasami delikatnie.

oar8gox14frkl5vh.png

Życiowa taki okruch to jeszcze ma miejsca a miejsca wiec spokojnie :)

Ojca pytałam wprost , pierwsze co zrobiłam hehe a on coś kręci, że może nie malujmy, może za tydzień , on do banku. .. a wiecie od tego kredytu juz nie spłaca nie powiem ile. A rok mieszkanie stoi puste a on wynajmuje. Dlatego to trochę podejrzane i nie chce się w jakąś kabale wepchac.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

reklama
Dzień dobry dziewczyny.

Popieram Kuleczke, Czarnuszka zrób test. Mnie w szpitalu pytali czy byłam pierw u lekarza i dlaczego nie konsultowalam się tylko od razu na sor.

Życiowa nic się martw, maluszek się schował i leniuchuje ;) ustaw sobie suwak.

Kulka kurde lipa jak nie wiem. Nie wiem co Ci doradzić. A jak teraz wygląda sprawa w domu? jak sytuacja?

Do góry