reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kamila ja poszłam i zrobił mi usg zobaczył że małe pęcherzyki i dał clo od 3 do 8 i od 16 duphaston
aż tak dobrze nie pamietam a jestem u mamy i dokładnie Ci nie napisze jak brałam. Monitoringu nie miałam...
To przy cyklach 30-31 dni

Jak ktos bedzie wprowadzal zmiany do tabelki to zmiencie mi prosze na 17t3d, bo z tel to nie ma opcji

oar8gox14frkl5vh.png

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Czekają na wpisanie w "ciężarówki" z datą:

Ola 21-1995.......21.........ciąża 1.
tatinka...............33.........ciąża 2.

Forumowiczki, które milczą:
aga4011. ..........26..........4..........?
Myszuniapp.......29.........3..........?
dowela. ............27..........1..........?
Mariolka............27......... 2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?

Staraczki:
Aniaa_H............23..........1...........03.05
Anna25.............35..........3...........03.05
Nuśkaaa............24.........1...........8-9.05
Kamila..............27..........2..........18.05
MałaMi90..........26..........3...........25.05
Czarnuszka88......28.......3...........24.05
Dora032............33..........2...........02.06

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki:

Mamakulka........24......1........08.08.216-->26t1d
OlaMagda..........34......4........03.09.16-->23t
KasiaMarysia.....23......1........09.09.16-->21t5d
Nadziejka96.......19......2........12.09.16-->20t
India9................30......2........13.10.16-->17t3d
dzwoneczek.......30......2........20.10.2016-->11t3d
Życiowa.............28......2........03.11.16-->14t
Viola150............30......2........12.11.16--> 6t 2d
Kasia654...........23......1........28.11.16-->7t6d

Nadziejka, gratulacje za synia! ;*

Kulcio, gratulacje , ciesze sie, ze z Igim wszysciutko dobrze ;**

KasiuMarysiu, takze gratulacje. Sciskam Ciebie i Madzie ;**

Wiki, baardzo dobrze ze jestes zadowolona z wizyty. Ciesze sie ;** trzyymam za Was kciuki mocnoooo! Musi byc dobrze!

Kamila, nie popuszczaj!

Czarnuszka, co z Twoim testem nastepnym? Bo dla mbie tez byl pozytywny!

Piekne suwaczki macie. Tez sibie kiedys zrobie, acoooo! ;)

TATINKO jak Twoja beta? Bo mnie tu juz chodza ciary z nerwow jak jest z Toba kochaana... :(

Dorcia dzisiaj baaluje!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewuszki wiec tak beta spadla.juz wiadomo ze nic z tego.ide jak najszybciej do lekarza zeby miec to juz za soba..
tymkowi wychodza 5..wiec jestem wymeczona i smutna.ale lzej mi jednak troche bo juz nie czekam na cud.
u nas piekna pogoda!grullujemy u nas na balkonie zaraz znajomi wpadna to posiedzimy sobie na balkonie..

kochane nie czytalam was dzis bo wysprzatalam dom zeby nie myslec..zrobilam ciasto budyniowo rabarbarowe..i chyba sie napije wina!

milej soboty dziewczyny!!

Do góry