reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Byłam na sor już wróciłam. Dobrze że byla moja koleżanka, która tam pracuje. Doktor B. Powiedział ze nie widzi oznak jakiekolwiek ciąży. Albo sie poroniła albo jest pozamaciczna. I powiedział ze jak dla Niego to wygląda jak przedłużenie miesiączki. Chcieli mnie zostawić ale ja nie mogłam. Pobrali mi krew na bete i inne i za trzy godzinki wynik. Mieszkam niedaleko szpitala to sobie pójdę. Więc ja juz kurna nie wiem co grane. Dam znać jak odbiorę wyniki

reklama
endometrium 1 mm bardzo malutkie wiec wyklucza zupełnie ciążę. .. ech co się porobiło. .. oby beta ci wyszła ujemna i żeby nie było żadnych komplikacji więcej :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No to teraz musisz czekać na wynik :*

KasiuMarysiu w domu tutaj u teściowej sytuacja głupia. Obrazona jest bo smielismy jej uwagę zwrócić. Generalnie jest zlosliwa i tyle.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

endometrium 1 mm bardzo malutkie wiec wyklucza zupełnie ciążę. .. ech co się porobiło. .. oby beta ci wyszła ujemna i żeby nie było żadnych komplikacji więcej :*

Nie wiem czy 1 mi czy 1 cm. Jezu byłam tak zestresowana i jeszcze sie pokłóciłam z J. Że pewnie połowę rzeczy nie doslyszalam. Czekam na wynik. Oby nie bylo pozamacicznej bo nie mogę iść do szpitala. Nie mam co z chłopakami zrobić.

Ja kiedys mialam @ przez prawie miesiac i tez nie wiadomo od czego. Mozliwe, ze po antybiotyku i zapaleniu oskrzeli. Na Usg z braku przyczyn wpisali najbardziej prawdopodobna
, czyli poronienie. Wtedy dostalam cos na wstrzymanie i pozniej przez ponad miesiac nie mialam @ a pozniej juz wszystko wrocilo do normy. Dziwne sa nasze mentsruacyjbe sprawy

oar8gox14frkl5vh.png

Zyciowa, najwyzszy czas na chomikowanie. My nie mamy niczego, wszystko trzeba kupic. Pojdzie kupa kasy, ktorej nie mamy[emoji14]wiec tez pomalu chomikuje i odkladam kazdy grosz ;-) jak tylko dowiem sie co tam za maluch u mnie bryka to pewnie zaczne wieksze zakupy robic. Jeszcze 3 tygodnie!!!!

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
India to taka sytuacja jak u nas... dlatego powoli zaczynamy ale jakieś obawy mam czy nie za wcześnie. . tak dziwnie się poczułam jak kupowałam te pieluchy... nie wiem...

Do góry