reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde India ale bęben duży! Pięknie <3

A my znowu z problemem. Mój mąż się poklocil z mama i najpewniej się wynosimy o czym ona nawet nie wie. Ale zaczęła przeginac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
***** nie wiem. To jest kicha jak cholera. Ale ona dla mnie jest cacy a mężowi chce utrudnić na maxa. Dzisiaj np jak pracował przy stronie internetowej odłączyla internet ( za który płacimy tylko i wyłącznie my) a nie wiedzieliśmy o co chodzi ze nie działa.

Mamy jedną opcje ale jest dość pod górkę. Moi rodzice mają mieszkanie na kredyt. 3 pokojowe ale zadłużone w którym nie mieszkają. I zastanawiamy się czy nie spłacać zamiast wynajmu komornika i tam się nie przenieść. Spoko miejsce to jest koło ronda i zrembu te nowe bloki.

hmm jakby komornik korzystne raty ustalił to byłoby super.
dziwne zachowanie teściowej. .. zamiast wspierać syna to jeszcze utrudnia ech...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

kurde mamy-tesciowe czesto sa ciezkie:/
szkoda ze wam sie tak teraz komplikuje,tu firma i zaraz synek.no ale zrobicie co trzeba i bedzie dobrze!

india ale ty masz sluczny ten brzuszek!

ja mam w czwartek termin do lekarza,boje sie strasznie:(

a moj tymek ma 38 goraczki..zrobilam mu rosolek ale byl taki marudny ze wzielam go na drzeme no i spi bidus.
ech jutro do pracy malec chory w czwartek ta wizyta.niech ten tydzien juz minie:(

ale mialo padac a swieci slonce..

mam nadzieje ze wszystkie odpoczywaja!!

dora jak tam???

no mi go wlasnie tez szkoda:/mam nadzieje ze cos zje i mu przejdzie:(

kulka ja popieram tez bym wolala mieszkac w kawalerce niz z rodzicami bo zawsze cos:/

reklama
Nuśkaaa piękny sen , aż szkoda się budzić :) i życzę aby się spełnił :)

Czarnuszka a czym sie zajmujesz?

OlaMagada i jak się czujesz? Może utarte jabłko ze śmietaną??

Dziewczyny jak czujecie ruchy to przeważnie po której stronie? Ja mam wrażenie że tylko po prawej, np teraz boli mnie prawa strona.
Paznokciarą jestem[emoji16]
1462286498-1d1mld.jpeg

Czesc wam
Piszecie o tych ruchach i kurcze zaczynam sie martwic bo ja jeszcze nic nie czuje :(
U mnie jak nie urok to s... teraz kaszel mnie dopadl, powiedzcie co stosowalyscie na kaszel ????
A o to my jutro zacznie sie 17 tydz.
21647bc70a6aeda8616279f74c0e6bd8.jpg

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka
Ja w pierwszej to grubo po 20 tyg czułam. Dlatego że miałam dużo wód i dużo miejsca było. W drugiej już w 13 tyg . Piękny brzuszek
Wrzucam brzucholka :-)
Zobacz załącznik 756458

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale czadowy brzus!
Kurde India ale bęben duży! Pięknie <3

A my znowu z problemem. Mój mąż się poklocil z mama i najpewniej się wynosimy o czym ona nawet nie wie. Ale zaczęła przeginac.

O jeny. Ty w ciąży a teściowa dokłada nerwów
Spoko kobieta. Bez komentarza. Najlepiej na swoim, święty spokój

Do góry