reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mi to chyba tak tylko wpisal ogolnie, no bo przeciez jakbym miala lezec to by cos powiedzial, zwolnienie dal....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiadomo kulCia ty miałaś krwiaka jak są problemy nawet małe to tak pewnie trzeba leżeć lepiej , ja mowie jeśli ciaza przebiega normalnie książkowo , to wtedy nie jest to jakieś kalectwo żeby nic niw robić , sa granice ortzywiscie , ja tez nie nosze zakupów z auta do domu ale je robię ;-) wózek pcham w markecie lol , cały dom sprzątam oprócz ciężkich rzeczy czy mycia okien ( mąż umył ostatnio) lol

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

No to tak to tak :D tez pcham wózek w markecie bo lubię i jak daje jeszcze rade pchac to to robie :D bo my jak zakupy to na tydzień bo daleko do sklepu :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Olu termin @ na dziś.Miałam poczekać i w razie czego zrobić jutro test. Rano zdecydowałam, że zrobię dziś bo jutro M nie będzie a w razie szoku chciałam go mieć blisko:)
Po dłuższym czasie starań to chyba wynik pozytywny wywoła więcej emocji niż negatyw.
Lecę zrobić sobie śniadanko. Miłego dnia

dora a ty masz na dzis termin @..to moze poczekaj jeszcze.poki malpy nie ma jest duza nadzieja bo test moze ci dzis jeszcze nie wyjsc.
a jak sie czujesz??

ja normalnie dziewczyny oszaleje:/moj syn ma dzis znowu goraczke!mam wrazenie ze on tak reaguje na to jak ide do pracy..wlasnie leze z nim i lulam malucha..u nas ma dzis padac wiec mamy plan kanapa film i caly dzien leniuchowanie!

dziewczyny co do dbania o siebie w ciazy to kazda z nas musi robic to co uwaza za sluszne bo pamietajmy ze kazda ciaza jest inna i kazda kobieta jest inna!ja np w ciazy z tymkiem wszystko robilam,nawet okna mylam..w tej ciazy to juz nie wspomne o noszeniu tymka zakupow wozka itd..ale moja kolezanka np tak sie bala o siebie ze maz wszystko robil.
wiec zalezy od nas na co sobie pozwalamy:)ale ja jednak uwazam ze musimy troche odpuscic bo zdrowie nasze i bobasow jest jednak najwazniejsze!!

dora trzymam kciuki a wam dziewczyna milego dnia:):)

Tatinka niby tak, ale choćby jakiś cień by wyszedł. Czuje się normalnie, całkiem nawet brzuch nie boli, jakby nigdy nic.
U mnie chłodno dziś, chyba poprasuje trochę i zacznę oglądać "Grę o tron" Mój ma to ogląda i muszę nadrobić to będziemy razem oglądać.

Dora pamiętaj o Oli21 której pozytyw po 10 dniach wyszedł dopiero :) ale dobrze, że się nie zalamujesz. Liczy się nastawienie!!

Właśnie dziewczyny hop hop! Viola? Ola21? Dowela? Mała Mi czasem skrobnie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzień dobry. robiąc śniadanie zauważyłam że chleb mi się skończył o_O człowiek wie ze dziś zamknięte wszystko i stara się kupić wyręczyć tej wędliny czy sera żeby nie łazić to i tak o czymś zapomnę. .. przynajmniej ja[emoji14]
Dora testy czasami kłamią. wiec może @ nie przyjdzie :)

dzwoneczku nie sugeruj się kochana z tymi ruchami bo każda ciąża jest inna :) na pewno niedługo się dzidziol rozbuja i poczujesz kopniaki :)

miłego dnia dziewczyny :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry