reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi i widze ze nie mam za duzego wyboru. Jutro wybiore sie do lekarza i zobacze co powie na ten kaszel.
A co do tych ruchow to w pierwszej czulam w 18 tyg wiec teraz myslalam ze moze wczesniej to sie wydarzy.
India sliczny brzuszek i jaki juz duzy myslalam ze tylko moj rosnie jak szalony :)

Dobranoc dziwczynki !!!

Powiem Wam tak. Ciężko mi coś na juz znaleźć a wiecie jak wygląda sytuacja mieszkania z kimś po kłótni zapewne. Nie chcemy też przeprowadzać się do czegoś dziadoskiego żeby później z dzieckiem nie robić roszad znowu. Także ogólnie sytuacja ciężka. Jutro się rozstrzygnie sytuacja jak z ojcem.pojde gadać do wspólnoty mieszkaniowej. Przepraszam , że tak dzisiaj egoistycznie tylko o sobie ale chyba rozumiecie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, oby wszystko sie naprostowalo :-)
Dzwoneczku, czas szybko leci.... Dopiero testowalysmy, a juz brzuchy pokazne.
Jeszcze troche i dziewczyny dolacza do nas :-)
I niedlugo Kulka na porodowce bedzie lezala ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No a w ogóle to na pocieszenie . W szpitalu w którym mam zamiar rodzic mogę sobie wynająć pokój o podwyższonym standardzie za 60 zl doba i wtedy jesteśmy we troje od urodzenia z mężem i synkiem i mąż ma łóżko i wyżywienie jak ja i poród w wodzie za darmo. Wiec to mnie psychicznie podbudowalo :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mamakulka,masz prawo:)

trzymam kciuki zeby wam sie udalo!tak czy inaczej,bedzie dobrze!

dziewczynki ide usypiac malego marudka i chyba sama pojde spac.nie wiem jak jutro wstane:/
u nas leje glowa mnie rozbolala i mam straszna ochote na jakies kanapeczki z twarogiem.a dopiero zjadlam miche lodow!
dziewczynki dobrej spokojnej nocki!
staraczka zycze owocnych staran!mamusia spokojnej nocki,brzuszkowym zycze porzadnych kopniaczkow na dobranoc;)
dora daj znac co i jak!:)
dobranoc:)0

Do góry