reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dobry wieczór.

Ja dziś z P cały dzień. Kurde laski jak sie długo nie uprawia seksu to później jest masakra, czuję się jakbym miała piłkę w ******. Kurde nie chce być nie miła dla taty ale samo wychodzi, weszłam do kuchni i kot sie obudził, wzięłam go na ręce i mówię że 23:15 i że juz nie bedzie jadł, a tata się pyta czy ja mam zamiar jeść. To mu powiedziałam, że jestem w ciąży i jestem godna i chamsko to zabrzmiało ...

Tatinka dużo zdrówka dla Tymka, i pamiętaj ciąża to okres gdzie możemy się objadać bez wyrzutów sumienia :)

Dzwoneczku dla Ciebie też dużo zdrówka. Ja motyli poczułam w 17 tyg także jeszcze chwilka :)

OlaMagada
ja jestem bardzo aktywna, staram się. Jeszcze jak pójdziemy na swoje to nie wyobrażam sobie nie sprzątać i nie gotować :) A Twój mąz jest kochany skoro umył okna:).

Kuleczko kiepska sytuacja... Trochę nie fer się zachowuje, może wystarczy pogadać? A 60 zł za sale to malusio, też bym tak chciała.

India brzuszek podobny do mojego :)

Dorcia póki okresu nie ma to wszystko jest możliwe:)

Życiowa mi to wszystko leci z rąk. Mama się śmieje że dziecko będzie łamagą :D

Czarnuszka powodzenia:)

Aniaaa oglądalaś HK?? Ja nie załapałam się. Opowiadaj :)

Wiki jak Twoje samopoczucie ?

reklama
Pogadalismy i ona nie czai bazy. Jej się wydaje , że jest w porządku i nie będzie się we własnym domu kryła. O to właśnie chodzi. Ze jej się wydaje ze skoro nam udostępnia mieszkanie to może wszystko . Dużo by wymieniać. Ale nie podoba mi się to. Ona się wręcz obraziła jak staraliśmy jej wytłumaczyć o co nam chodzi. Powiedzieliśmy ze to przykre bo myśleliśmy ze nas będzie wspierać itp na co ona zw skoro mamy wyrzuty sumienia ze jesteśmy wobec niej nie w porządku to dobrze i to nasza sprawa. Jakie kuwa wyrzuty sumienia? Nikt jej nic nie zrobił a wręcz jej pomagamy . Cholera nawet Wam nie mówiłam co z tymi rurami wyszło. Okazało się ze nie oproznila szamba od ***** wstyd 15 lat i dlatego tak było. No i my za to placilismy. A ona potrafiła mieć wczoraj problem ze mój pies zostaje w domu jak.my wychodzimy no czaicie?
Szkoda słów. Może okres jej idzie i dlatego.ma takie jazdy. Ale mój mąż juz zadecydował ze znosić tego nie będziemy. Stać nas na wynajem. Po prostu chcieliśmy odłożyć ta kasę na wkład własny ale trudno.

KasiaMarysia ja też nie zawsze jestem tak miła jakbym chciała.
Ps. Był seksik widzę ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde Kuleczko to szukajcie czegoś koniecznie. Mój tata nie spuszcza wody po siku, a załatwia sie w wychodku. Masakra po 4 dniach jak przyjechałam więc wiem o czym mowa. Naprawdę nie zastanawiajcie się, później może być gorzej, a co najgorsze jak zacznie się wtrącać w wychowanie Igiego.
Jestem tylko kobietą, mam potrzeby ale duzo mniejsze. Przez to co sie stało to mam obrzydzenie do seksu i facetów.

Z ojcem się mieszka ciężko. Wiem co czujesz. Współczuję.

No dzisiaj Wam powiem co robimy. Na pewno się wynosimy bo mąż juz mamie powiedział.

Tatinka ale miałam sen!! Śnił mi się Twój mąż normalnie. Haha Ty Tymciocha usypialas, wszyscy byliśmy w hotelu. Ja z moim i Twoim mężem się umawialiśmy na imprezę i Twój mi podawał ukradkiem papierosy viceroye czerwone żeby mógł zajarac jak wyjdzie od Was z pokoju :D takie głupoty hehe tak jakbym znała go od lat było a Ciebie na oczy nie widziała[emoji14]

India super brzusio☺
Dzwoneczku zdrowia życzę
Tatinka trzymam kciuki za wizytę
Mama Kulka no sytuacji nie zazdroszczę Spokój najważniejszy.
Póki co u mnie bez zmian,pewnie @ się spóźni
Lecę do pracy miłego dnia

Kulcia -biedulko :-( Uciekaj gdzie sie da , masz swoją rodzine ( ty mąż dziecko ) rodzice teście sa fajni i kochani ale w niedziele na obiadek , a mieszkać z nimi to najwyżej do 18nastki !
Miłego dnia kochane [emoji854][emoji41][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji175][emoji175][emoji175][emoji175][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynyy, dziekkuje za zrozumienie i wsparcie ogromne od Was. Okres mam taki, jakby mi chcialo zedrzec cala macice. Bol niesamowity i morze czerwone. Ciezko zdychalam, ale musialam sie ogarnac, bo urodziny eM byly wczoraaaj..

Wiki, kurcze, serio, od dwoch cykli dostakemy w tym samym dniu @, mimo ze teoretycznie zalozenie teerminu kiedy ma ona przyjsc mamy inne :D pisane jest nam byc para! Lepiej Ci? Przezylas jakos ten najjgorszy w cyklu czas?

Dorcia, trzymam za Ciebie kciuki, zeby @ nie przylazla.

Kulko, braaak slow! Macie racje, uciekajcie gdzie pieprz rosnie, zeby tak sie nie meczyc. Bezsensu jest jak tak ma to wygladac... najgorsze jest to, ze nie widzi swojego bledu. Jesli macie mozliwosc to szyybciutko sie zbierac stamtad..!

KasiaMarysia, nonono, seksik zawsze na propsie! ;D
HK ogladallam, mam Ci powiedziec kto wygral? ;D jestem bardzo zadowolona z wygranej, aczkolwiek tez nie widzialam od poczatku, bo i roddzice eM byli, moi, siostra eM z mezem i dziieckiem i takie trochu zamieszaanie!

Dzwoneczku sliczny brzuszek! Wszystkoe macie piekne brzuszki :)

Tatinka juz niedkugo wizyta! Trzynam kciuki!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogole takie sytuacje Wam opowiem. Jedna - sioostrzenica eM cos tam sie zasmucila i plakala, i jak obserwowalam jak moj kochany sie nia zajal, to az mi serce roslo i pekallo jednoczesnie. Mala jest podobna do jego siostry, a znow on i ona sa jakk dwie krople wody, wiec z powodzeniem mozna by myslec, ze to jego corka. Sa bardzo podobni. Przytulil ja, uspokoil, rozsmieszyl, wytarl gilki, a ona tak go ukochala, ze az mnie sie miekko zrobilo..! EM tez zreszta spojrzal sie na mnie i smutno usmiechnal. Zawsze pragnal corki, ale od pewnego czasu mowi, ze jest mu szczerze obojetne.

Druga sytuacja. Spotkalam kolezanke, w zasadzie znajoma, ktora ni z tego ni z oowego zaczela mi sie zwierzac. Ma synka w wieku 4 miesiecy. Mowila kiedys, ze to byla wpadka na tabletkach. A przyznala mi sie, ze tak naprawde to ona wkrecila swojego faceta w dziecku. Mowila, ze bierze tabletki, a nie brala. Bo on nie chcial teraz dziecka, a ona powiedziala, cytuje!!! "Myslalam ze fajnie tak miec bobasa". A teraz stwierdzila, ze wcale nie jest jej fajnie. Ze kocha swoje dzieccko, ale myslala, ze to inaczej wyglada. Ze lepiej. No Boze... "bo fajnie miec bobasa". Myslalam, ze mnie krew tam zaleje, jakby juz nie dosc zalewala przez jebany okres. Mialam ochote jej strzelic w nos, ale sie ipamietalam, malego przytulilam, a jej wallam umoralniajaca mowe, ze jak juz tak zrobila to niech temu dziecku da z siebie jak najwiecej, zeny ono nie coerppialo na jej wyborach itedeitepe. W zasadzie nie rozumiem dlaczego mi nagle zaczela opowiadac o swoim zyciu tak szczegolowo. Chyba brakuje jejj towarzystwa i potrzebiwala sie wygadac, nie wiem.. bo cos tam in sie w ziwazku nie uklada. Ale tak mnie ciezko podkurwiiila ta sytuacja, ze jak opowiadalam eM to az sie poplulam. Skrajna nieodpowiedzialnosc..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry:)

Dziewczyny wiem, że nie można leżeć na plecach , a ja wczoraj długo leżałam i boję się że coś mogłam bobasowi zrobić :(

Aniaaa co do pierwszej sytuacji to poniekąd Cię rozumiem, miałam podobną syt. Ale to co najważniejsze to to że masz lekarza i wierzę że on wam pomoże. Może niech Twój M zrobi sobie nowe badania, świeże, lekarz będzie miał pogląd na was oboje.

Co do drugiej syt. to ja trochę rozumiem tą koleżankę. Ona myślała, że facet będzie ją wspierał, troszczył się bo dziecko. A u facetów to działa całkiem inaczej, ona go oszukała po prostu. I ona nie była gotowa i on nie był gotowy..., a cierpi biedne dzieciątko:(. Ja gdyby nie Paweł to chyba chyba się zabiła, serio .

Kuleczka kurde masz sny, pewnie myślałaś o Tatince i tak wyszło :)

Kochane miłego dzionka:*

reklama
KasiuMarysiu ja leżę na plecach normalnie :) jak film np oglądam . W nocy tez nie zawsze spie na lewym.boku bo ponprostu nie kontroluje tego i mój syn zdrowy i nic nie dolega :)
Nie dajmy się zwariować .

Ja nie mam humoru bo mojemu mężowi nic nie odpowiada żadne mieszkanie. Wiec lekko mówiąc w czarnej dupie jesteśmy bo chyba do niedzieli zdążymy tylko pod namiot się wyniesc.

Do góry