reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde pozaznaczalam i mi sie skasowalo.
Życiowa- jak sie czujesz?/?
Mamakulka- i co Rumunik w szoku??? Ze tak może dzidzia kopać???
Ania- ja to samo mam co miesiąc[emoji29][emoji26] wiem co czujesz.

A my dzisiaj i wczoraj z moim J mega długaśne piesze wyciecZki po 10 KM. Spalone ponad 2 tyś. Kalorii. Zmeczona jestem na maxa. Spałam 2 h. A i jesZcze mnie zastanawia to ze @ konkretnego nie było, tylko plamienia i utrzymują się do teraz. Czyli ponad tydzień a zawsze moja @ to max 4 dni. WTF? A najlepsze jest to że jestem 4 maja umówiona do mojej gin na 11:45 na jednym końcu miasta i na 10:30 do dentysty na drugim końcu miasta. Musze z czegoś zrezygnować. Martwie się tymi plamieniami ale nie chce zeby ta moja gin wzięła mnie za wariatkę heheh.

reklama
Nie jeszcze nie bo nie mam grilla :) kupimy po majowce i będziemy pięć warzywa i sereczki :D

W ogóle to mam pytanie. Jak to jest z jedzeniem oscypkow? Ja na początku ciąży zjadlam kilka i teraz mam zagwozdke czy były z pasteryzoanego mleka...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytalam wszystkich postow, wiec odpowiem. Ja tez kupilam jakis czas temu, zjadlam i zaczelam sie zastanawiac. Niestety sa z niepasteryzowanego mleka :-(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No oczy jak 5 zl zrobił :D

Widziałam właśnie, że się wrapywaliscie :) pogoda dopisuje to można łazić !

Kochana idź do ginekolog i powiedz jej, że masz obawy co to za plamienie. Ona jest tak fajna babka , że zrozumie :) Ja teraz będąc w ciąży mam tyle pytań , czasem głupich , że koniec świata !

ale pogoda się brzydka zrobiła. tzn i tak nie wychodzę bo jestem chora a Mała katar ma okropny... poskladalismy meble ale coś nam nie pyklo z drzwiczkami od witryny... wiec sobie stoi bez drzwiczek i jeszcze ława została. .. Mary pokój trochę 'odguzowany' kartonów ubywa wiec jest progress :D najgorzej z tą kuchnią ha ha ha bo najwięcej rzeczy tam pójdzie[emoji14]
ogólnie to zasnelismy po obiedzie całą trójka. .. mój teraz pojechał na mecz mała śpi dalej a ja siedzę sobie o podziwiam wszystko :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie w ogole nie wkurza jak piszecie o objawach, bo to samo przechodzilam kiedys jak staralam sie o pierwsze dziecko. Wiem jakie to dobijajace, jak potrafi wzbudzac nadzieje i deptac marzenia. Zawsze uwazalam, ze to niesprawiedliwe, ze kobiety czasem tak cierpia w niepewnosci i musza dlugo czekac

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie można pisać że objawy są "glupie" itp. dziewczyny nie zapominajcie ze to są subiektywne odczucia. to za czujecie tak a nie inaczej to jest indywidualna kwestia i juz. Ania Dora Wiki MalaMi Czarnuszka i wszystkie inne kochane staraczki piszcie nam o swoich objawach i wszystkim.

ciekawe co u Violi. .. i CzarnejMadzi. ..
hop hop odezwij cie się :*

jej nie wiem co robić[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Życiowa no u nas wieje wiatr straszny , mój pojechał na zlecenie i będzie kolo 20 a ja oglądam film.

Objadlam się jak głupia!

Do góry