reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka ja wcześniej też się objadlam i dlatego chyba zasnelam hehe
film całkiem dobry pomysł ale nie wiem co mam na laptopie bo tv i neta jeszcze tutaj nie mamy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India no właśnie czytałam , że nie wszystkie właśnie i laski pisały , że nawet tatar jedzą.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A to tego juz nie wiem czy wszystkie :-)
No ja wole nie ruszac, chociaz dziewczyny jedza tez sery plesniowe, wedzone ryby i nic sie nie dzieje. Istnieje ryzyko, ale chyba nie jakies ogromne.
Mi wczoraj piwo karmi proponowali i tez mialam opory :-) choc kusi, kusi

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

W karmi jest do 0.5 % alkoholu wiec tyle samo co w kefir ze praktycznie :D a ja bez kefiru nie umiem żyć[emoji14] a mam chęć na chłodnik straszliwa i nie wiem co ja zrobię do środy bo nie mam składników!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A w karmi nie ma alko?
a o co chodzi z tym mlekiem pasteryzowanym ja pierwsze słyszę ze nie powinno się jeść nic z niego. ..

a sery plesniowe to bardziej bym myślała ze chodzi o pleśń a nie o mleko z którego są wytworzone[emoji14]ale ja nie gustuje w takich rarytasach[emoji14]
a makreli wędzone tez niet?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry