reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie jeszcze nie bo nie mam grilla :) kupimy po majowce i będziemy pięć warzywa i sereczki :D

W ogóle to mam pytanie. Jak to jest z jedzeniem oscypkow? Ja na początku ciąży zjadlam kilka i teraz mam zagwozdke czy były z pasteryzoanego mleka...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja niestety nie wiem... Nie jadam sera praktycznie, czasem biały almette.

reklama
India, swietnie, ze czujesz ruchy. To musi byc niesamowite poczuc jak zycie sie rozwija i daje o sobie znac. Oby jak najwiecej najprzyjemniejszego "bicia" w zyciu ;*

Dorcia, to z mezem majowka, tak? :) to gdzie sie zdecydowaliscie ostatecznie?

Zyciiowa, pierwsza noc, llaaal. Mega musi byc obudzic sie w SWOOIM nowym mieszkaniu, prawda? :) szczescia Wam w nowym mieejscu ;*

Kulka, uwielbiam Szklarska. Chociaz milsze wsppomnienia mam z Karpaczem, aczkolwiekk tamte tereny napawaja mnie takim jakims spokojem. Ostatnio bylam tam rok temu, wiec musze ponownie odwiedzic :)
Brat Twoj ile ma lat?

Dorcia, te Twoje zabki, masakra jakas...

Olcia, konwalie piekne, juz normaaalnie czuje jak pachna ;D

Kulcia, aleez bym zjadla oscypka, z zurawinka... albo korbacza. Ochoty mi narobilas:)

KasiuMarysiu. Jak jest?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rano wstalam, po meczacej nocy snow o ciazach, moich i nie moich, testach, pozytywnych i negatywnych, radosci M.po oznajmieniu, ze sie udallo.
Ale to ttllko sen. Wstalam, zadnego okresu nie bylo, zrobilam test - oczywiscie negatywny, usiadlam na podlodze w lazience i zaczelam glosno ryczec. W miedzyczasie krew poplynela, zeby mnie dobic. Nie wiem ile tam przelezalam na tej podlodze, wylewajac caly swoj zal i przejmujacy smutek. Nie chce mi sie nawet obiadu robic. A jeeszcze torta musze piec.
Zyc mi sie nie chce nawet. Nic mi nie wychodzi. Jeszcze niedawno bylam pelna optymizmu, teraz nie wierze juz w nic. Nie mam ochoty tak kolejnego miesiaca przezywac.
Do tego Was wkurzam objaawami bez objawow, ktorre i tak chuuuja znacza. Bo zawsze przychodzi.pierdoloony okres.
Robie z siebie po prostu jakiegos debila.
Gdybym potrafila tak po prostu odpuscic. Zapomniec. Zmienic zdanie. Nie chce sie starac. Ale nie potrafie zagluszyc pragnienia dziecka. Tak bardzo chcialabym dac poczetemu zyciu przeze mnie i M.milosc, opieke, szczescie. A nie moge, bo mi nie wychodzi.
Mam serdecznie dosc obserwacji, seksu rozplodpwego, wyszukiwwania objawoow i czekania jak na sciecie - na wyrok przyjdzie okres czy nie przyjdzie.
Cos musze zzrobic. Dla siebie. Jeszcze nie wiem co, ale musze. Bo zwariuje. O ile juz tego nie zrobilam...
Przepraszam za smecenie w taki przyjemny dla Was czas, bawcie sie dobrze kochane ;*
Wiki i Dorcia, za Was trzymam ogromnie kciuki, zeby Wam lepiej sie potoczyl ten los majowkowo-testujacy;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania kochanie... za serce mnie łapie Twój post. Bardzo mi przykro , że tak to wygląda u Ciebie. Teraz ten lekarz dał Ci duża nadzieje a wiem , że łatwo Ci nie jest . Myślę , że pierwszy cykl po tej pozytywnej diagnozie może być do dupy a później już będzie lepiej. Odpuścić możecie starania takie mechaniczne a kochać się możecie i tak normalnie bez zabezpieczenia i przyjdzie na Was pora :*

Dorko ale masz się z tymi zębami. Masakra! :*

Ola ja uwielbiam konwalie! Piękne kwiatuszki. A brzuszek masz super :)

Ruchy są cudne a dodatkowo oprócz przyjemności jest ulga bo wiesz, że wszystko ok tam u dzieciaka :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa super :) pamiętam jak my się wprowadziliśmy na swoje. Zmęczeni ale szczęśliwi :)

Dorcia współczuje Ci tych zębów. Gdybyś mieszkała bliżej, bym Cie zaniosła do mojego dentysty, jedyny lekarz którego w ciemno mogę polecić.

Aniu kurcze szkoda, strasznie mi przykro :( Wiem doskonale co czujesz. Ja wszystko wypłakałam 2 dni temu jak myślałam że to okres. Już zaakceptowałam myśl że znów się nie udało, bo jak było tak brązowo wtedy to i okres się jutro pojawi w terminie.
"Zyc mi sie nie chce nawet. Nic mi nie wychodzi. Jeszcze niedawno bylam pelna optymizmu, teraz nie wierze juz w nic. Nie mam ochoty tak kolejnego miesiaca przezywac.
Do tego Was wkurzam objaawami bez objawow, ktorre i tak chuuuja znacza. Bo zawsze przychodzi.pierdoloony okres.
Robie z siebie po prostu jakiegos debila.
Gdybym potrafila tak po prostu odpuscic. Zapomniec. Zmienic zdanie. Nie chce sie starac. Ale nie potrafie zagluszyc pragnienia dziecka. Tak bardzo chcialabym dac poczetemu zyciu" a te słowa to mogę zrobić kopiuj, wklej. Dosłownie.
Tylko że u mnie jeszcze dochodzi praca.
Buziaki Anulka :* ;* ;* :*
I to wcale nie jest smęcenie!!!! Pisz jak coś, od tego tu jesteśmy :* :*

Aniu Słoneczko aż mnie ciarki przeszły , gdy czytałam Twój post. Strasznie mi przykro, ale teraz trafiliście do lekarza który Wam pomoże. Nie możesz się załamywać, trzeba walczyć. Może jakaś zmiana by Wam pomogła, wspólny wyjazd, wakacje, jakaś rozrywka:) Ja pamiętam, jak u mnie było. Mnóstwo objawów, a ciąży brak i wiem , że jak będziemy chcieli się starać teraz z Pawłem to będę przechodzić to samo przynajmniej przez kilka miesięcy, bo tym razem leczenia mu nie odpuszczę. Także ocieramy łezki, główka do góry i cycki do przodu . Będzie dobrze :*:*:*:*:*

mamakulka to trzeba bylo wpasc do mnie!!grilla wczoraj odpalismy i pozniej na lodach na miescie tez:)

aniu,strasznie mi przykro:(ale tu wlasnie musisz sie whgadac wyzalic.nie wkurzasz!pisz nam jak sie czujesz!strasnie mi przykro:(tule cie mocno!!nie zalamuj sie,nastepny cykl jest twoj!!!

olamagda sliczny bruchol!!!:)

zyciowa super ze juz na swoim:)

india a ty delektuj sie tymi ruchami fasolki:)

reklama
We Francji w święto pracy 1 maja dostaje sie konwalie .. [emoji4]
1462090129-v0kmv2.jpeg

Tłumaczenie : miłego święta pracy

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam konwalie:)

Do góry