reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India słyszałam o tym właśnie. .. ale tak padlismy że nie pamiętamy nic hahaha po prostu była noc i nagle trzeba wstawać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mimo zmeczenia na pewno jestescie mega szczesliwi, ze jestescie juz u siebie :-) my pierwsza noc w nowym mieszkaniu spedzilismy spiac na podwojnym dmuchanym materacu. Jak sie obudzilismy rano to pode mna juz nie bylo powietrza :-) piekne czasy
Co tam u pozostalych dziewczyn?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho ja się Melduje :) u mnie ok ale brat z laska wpadli na weekand to się integrujemy. Ja to masakra wczoraj o 21 odplynelam przy graniu w planszowke, poza tym śmieją się z mojego brzucha :D byliśmy wczoraj w swieradowie na obiedzie i w Szklarskiej na lodzikach :)

Życiowa to szybko na swoim! Fajnie macie.

India super ze maleństwo się tam ciepie bo to mile

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka no niby szybko ale roboty teraz przed nami od zaje***ia no ale to już nasze mieszkanie :D jejku dziwna świadomość :D
a w kuchni mamy tylko lodówkę i kuchenkę bo meble dopiero po majowce nam będą robić ha ha ha :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się wprowadzalismy na swoje wynajęte ale bez mebli to miałam trzy kuchenki bo w każdej działało coś innego :D
Cudne to jest. Teraz juz jak się dorobilismy to już w sumie nic nam nie brakuje. No może miksera bo tego jakoś nigdy nam się nie udało kupić :D

Roboty jest na pewno dużo ale jaka satysfakcja! A jak się czujesz?

Część Dziewczynki
Życiowa fajnie że na swoim teraz powoli będziecie urządzać gniazdko:)
Ja muszę szybciutko dokończyć sprzątanie bo wczoraj się nie wyrobiłam. A dziś do teściów na kawę a potem na grilla do mojej przyszłej bratowej. Póki co za oknem pochmurno, ale może się wypogodzi.
Wiki, Ania jak sytuacja?
U mnie bez zmian ale najgorze ze wziełam wczoraj ostatnią dawkę antybiotyku a zęby bolą, nie tak bardzo ale wieczorem czuje tego leczonego i nie mogę zagryzac.
Mam wizytę u innego stomatologa, ale dopiero na 16 maja.
Miłego dnia dla wszystkich

Dzień dobry :)

Życiowa zazdroszczę Ci:) A majówka już się kończy i szybko mebelki będą .

Kulcia zaczęłaś już sezon grillowy ?

Dorcia współczuję Ci tych zębów. Masakra jakaś, a ból zeba jest najgorszy :(

India który masz tydzień ??

Nie jeszcze nie bo nie mam grilla :) kupimy po majowce i będziemy pięć warzywa i sereczki :D

W ogóle to mam pytanie. Jak to jest z jedzeniem oscypkow? Ja na początku ciąży zjadlam kilka i teraz mam zagwozdke czy były z pasteryzoanego mleka...

reklama
We Francji w święto pracy 1 maja dostaje sie konwalie .. [emoji4]
1462090129-v0kmv2.jpeg

Tłumaczenie : miłego święta pracy

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry