reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
O prasowaniu nawet mi nie mów ! Zawsze mam górę !
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Dziękuję dzwoneczkuCzesc
AniuH nie bylam u lekarza jak nic sie nie bedzie dzialo to moze doczekam do 31, wymioty znowu wrocily ble nie lubie tego. Tak tak juz niedługo do Polski, napewno bede zadziej na forum bo u rodziców nie ma internetu dopiero na wakacje założę u siebie. Aniu bardzo życze Tobie abys zobaczyla na tescie upragniowe kreseczki oczywiscie wszystkim staraczkom tego zycze
W niedziele mamy zaproszenie na urodziny znajomych syna ktore beda w takim fikolandzie i nie mam pojecia co mozna kupic dla 6 latka moze macie jakies pomysły .
Myszunia sliczna ta Twoja córcia ! Juz niedlugo napewno druga slicznotka lub slicznotek bedzie rosł w brzuszku !
Wiiktoriiaaa
Nie mogę z tym waszym gotowaniem ciągle jakieś dobre, pracochłonne rzeczy robicie
My wróciliśmy i zabieram się za sprzątanie zaraz ale mam troszkę lenia
My wróciliśmy i zabieram się za sprzątanie zaraz ale mam troszkę lenia
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Hey dziewczyny :* dzisiaj wyszedł mi kolejny pozytywny test owu..I zgłupiałam. Jak mam to liczyć? Kiedy owu? Co myślicie? wiem że testy nie są do końca wiarygodne i nie można się nimi na 100% sugerować ale skok LH jest więc chyba coś się tam dzieje. Tym bardziej że kłuje mnie dzisiaj prawy jajnik jak cholera.
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
O Boże!!! Szok. To my się staramy o dzieci i z utęsknieniem czekamy na te dwie kreseczki, a tu "ktoś taki" nie potrafi docenić takiego daru i szczęścia.To jeden z jej postów.
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Aż mnie skręca ze złościO Boże!!! Szok. To my się staramy o dzieci i z utęsknieniem czekamy na te dwie kreseczki, a tu "ktoś taki" nie potrafi docenić takiego daru i szczęścia.
reklama
Wiiktoriiaaa
Masakra jak tak można powiedzieć o własnym dziecku? Chyba liczyła się z tym, że jeżeli zajdzie w ciąże to może mieć syna. Ona chyba normalna to nie jest?