reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale się narobiłam pierogów. Z kilograma mąki, będziemy to jeść przez tydzień haha. :D
Co do Facebooka to u mnie co druga dziewczyna robi paznokcie i co chwilę zdjęcia dodają.

reklama
to ja mam luz na fb aż tak mnie nie atakują zdjęcia ha ha za to dużo art ciekawych udostępniają muzyki no i głupich obrazków ha ha ha ale ja raz na jakiś czas przesiewam znajomych... bo po cholerę mi ktoś kto mijając mnie na ulicy cześć nie powie a na fb wielcy znajomi :p i tak mam ich za dużo ale z większością mam jakiś kontakt nawet spoeadyczny. .. mam album Marysi ale był zablokowany i tylko najbliżsi mogli widzieć. .. wiecie mieszkam w innym mieście niż rodzice siostra tez mieszka gdzie indziej wiec fb nam ułatwia kontakty szczenię ze moja mama nie słyszy :)

Cześć dziewczyny :*
Ja już jestem po wizycie lekarskiej i Pani doktor stwierdziła, że lekarz który badał mi tarczycę musiał źle widzieć, bo wyniki mam dobre.Morfologia super i tarczyca jak najbardziej dobra, ewentualnie za pół roku mam zrobić usg tarczycy.
Musiałam podjechać też do swojej pracy i Pani Oddziałowa kazała wypisać wniosek o urlop, więc mam 19 dni urlopu :)
Niestety nigdzie nie mogę jechać, bo musimy zacząć remont :p
Jeśli chodzi o Facebooka to u mnie w znajomych jest tylko jedna koleżanka, która codziennie kilka zdjęć wrzuca swojej córeczki.Nie było by nic w tym złego, gdyby nie fakt że wrzuca zdjęcia kupki,kąpieli,wpisy typu pierwszy ząbek,pierwszy posiłek,pierwsza kupcia itd.
Wszystkie znamy widocznie kogoś kto wrzuca takie zdjęcia lub wpisy :p
Ja teraz zabieram się za gotowanie, mój za 2 h będzie w domku :*
Miłego dnia, dziękuję Wam też za słowa otuchy :*
Mincia, a Ty się nie bój kochana :p

reklama
Do góry