reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Minka mi grozi więc się pojawiam:)
KasiaMarysia - sprawa tej chorej baby z wrześniówek została zgłoszona przez moje koleżanki z forum do Administratorki. Została już zablokowana i teraz próbują ja znaleźć po IP. Jeśli to nie żart sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury. Screeny jej wypowiedzi jak coś mam na kompie.

reklama
Jeżeli to prawda to ciekawe co jej mąż na to. Gdyby to napisała kobieta która ma 2 synów i spodziewa się trzeciego to pomyślałabym że jakiś psychiatra coś pomoże bo to taki zawód o niespełnionym marzeniu ( oczywiście jestem zdania, że w ogóle nie powinno się tak nawet pomyśleć) no ale jakieś wytłumaczenie w słabszej chwili bym znalazła dla takiej osoby a tu? Ogólnie nazwać własne dziecko śmieciem?

Minka mi grozi więc się pojawiam:)
KasiaMarysia - sprawa tej chorej baby z wrześniówek została zgłoszona przez moje koleżanki z forum do Administratorki. Została już zablokowana i teraz próbują ja znaleźć po IP. Jeśli to nie żart sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury. Screeny jej wypowiedzi jak coś mam na kompie.
Super! Oby tylko nie było prawdą to co pisała.

reklama
Do góry