reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Przeczytałam tego posta co Kasia wkleiła mężowi, a on powiedział, że to pewnie prowokacja bo żeby tacy ludzie na serio to pisali to nie wierzy a jednak...

Myszunia ja też nie wiedziałam jak na to patrzeć 2-3 dni mi wychodziły pozytywne.

Wiki gdzieś czytałam że niby liczy się pierwszy pozytywny ale który to będzie u mnie bo już oczopląsu dostaje

Załączniki

• _20160315_130325.JPG
    _20160315_130325.JPG
    830,9 KB · Wyświetleń: 72
Mi też się wydaje ze to prowo. .. na każdym forum są takie oszolomy, ... często są to nawet zorganizowane akcje grupy karaczan ale to już głębsza analiza by potrzebna była. .. na kafe tez się zdarzały takie posty... ale sam fakt ze ktoś myśli w ten sposób jest przerażający :/

bo to jest bardzo specyficzny humor pasujący do karaczana. .. slyszalyscie na pewno o śmierci samobójczej tego chłopca w którymś gimnazjum... Dominik? miał na imię. .. i ataku jak był później ja "ludzie" wypisywanie ze np. dobrze ze zdechł o_O dla normalnego człowieka to ksi ni do pomyślenia a dla karaczana to jest zabawne... tak samo po śmierci jednej z blogerek (znana na arenie międzynarodowej u nas było raczej cicho bo siebie lansowala) tez taki atak na jej konta był przeprowadzony. .. kurde ci "ludzie" mają sieczke w głowach. ..

Jedne dziewczyny pisały że ona faktycznie od kilku lat jest na forum bo w 2008 i 2011 pisała o swoich córkach, o mężu.

reklama
Myszunia nie wiem, u mnie wyglądało to podobnie i też się głowiłam który jest już pozytywny, jak dla mnie trzeci od dołu jest już pozytywny ale podobno dwie kreski muszą być jednakowe czyli drugi od dołu? Ja zrezygnowałam z testów bo źle to na mnie wpływało.

Do góry