czesc dziewczynki
u mnie tez snieg i zimno:/dzisiaj zostalam w domu bo tymcioch chory i marudny
no ale mam czas na porzadki przed tesciami jutro
co do fb to ja juz nawet tan ne wchodze bo same smieci:/tak jak mowicie albo jedzenie albo dzieci a i jeszcze krolowe z dziubkami milion zdjec kazdy z innej strony!przerzucilam sie na instagram bo tam jednak mniej tego wszystkiego
musze sie przyznac ze tam i ja wrzucam zdjec duzo zarelka i mojego tymka..ale to pojedyncze raz na tydzien moze dwa.ja robie duzo jakis ciast chlebkow czy innych takich to wrzucam z dumna jak mi wyjdzie
ale staram sie nie zameczac ludziskow.
minka przykro mi ze przyszla maloa i to jeszcze w twoje urodziny
mam nadzieje ze jednak udalo cie sie nacieszyc swoin swietem
malami no wez ty nas juz nie mecz i dawaj dobre wiesci bo przydalo by sie troche swiezego dobrego powietrza
czas na dobre zmiany!!
my w tym miesiacu odpuszczamy i boje sie ze az za bardzo i w tym miesiacu nic z tego nie bedzie..ale staram sie o tym nie myslec,trudno mi troche bo dni plodne i mysle teraz dzis musimy ale kurde no siedze cicho i licze na dobry wieczor
co do bolu glowy w ciazy to ja strasznie cierpialam na poczatku ciazy,apap bralam ale nic nie pomagal ale dziewczyny pijcie duzo wody odpoczywajcie i trzeba zagrysc zebiska i przetrwac!
bol brzucha kolo pepka chyba tez jest normalny,brzuchol sie rozciaga i robi miejsce dla fasolki..ja mialam nawet takie dziwne zakwasy..w sesnie ze momentami mnie bolal brzuch jakbym miala zakwasy
ja bylam w sobote ba imprezie na ktorej bylo kilka par w tym ja-starajaca sie,kolezanka -starajaca sie od 3 lat i dwie laski w ciazy..obie okolo 6-7 miesiac.te dwie laski wpadly i boja sie generalnie wszystkiego.obie troche nieogarniete bo pytaly mnie o wszystko dokladnie od czego moga jesc czy moga palic czy napic sie piwka z sokiem do jaki wuzek jakie czapeczki.siedzialam tam odpowiadalam na kazde pytanie i z kazda minuta musialam sie wstrzymywac bardziej od placzu..jak to kurde jest tu dwie dziewczyny w tym kamila ktora od 3lat przezywa kazdy @ nie moga miec malucha a dwie takie sieroty niewdzieczne siedza i marudza ze nie moga sie napic.no az wpadlam w delikatna depreche..
w tym miejscu bo sie rozpisalam zycze nam staraczka,szczegolnie malami mowie do ciebie teraz!
duzego brzuchola i piekne zdrowe kruszyny!!
dziewczynki uspilam tymcia ide dalej sprzatac
zycze wam duzo slonca i dobrego humoru pomimo tych wszystkich humoropsuciowych spraw ktora kazda z nas ma!czy to bol glowy,brzydka pogoda,praca,tesciowa i inne..wszystko to minie i przyjdzie wkoncu wiosna!!