reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny,
Mam prośbę. Przeprowadzam badanie, wyłącznie w celach naukowych i potrzebuję jeszcze 50 wypełnień ankiety. Nie chcę Was stresować, bo sama byłam "staraczką" dwa razy i wiem jak to jest, ale jeżeli macie chwilę, około 10-15 minut, a za sobą doświadczenie niewierności w obecnym związku, to proszę wypełnijcie ankietę. Jest ona zupełnie anonimowa. Jeżeli któraś z Was, jest zainteresowana wynikami to także zapraszam do kontaktu.
Będę wdzięczna za Waszą pomoc i trzymam kciuki za dalsze starania :))))

Pozdrawiam,
Ola

Badanie znajduje się pod tym adresem:

www.ankietka.pl/ankieta/218676/niewiernosc.html

reklama
No już wszystko jest w sądzie, pierwszy pozew ja jej napisałam, wtedy on się zgodził na rozwód teraz zmienił zdanie i przyszło z sądu ta jego odpowiedź, wtedy było na 1 strone więc nie miałam problemu teraz wydrukowałam wszystkie kopie obustronnie i później tak się zastanowiłam...
Nie ma szansy zawiesiła się i dupa. A jak by tak wysłać? Może nikt się nie przyczepi? Nigdy nie pisałam takich rzeczy.

Składa do Łodzi mieszka pod, ale ma problem żeby się tam dostać i dzwoniła zapytać czy można wysłać i można.
Życiowa ale w sensie, że na 1 kartce po 2 stronach pisałaś?

nie nie jednostronnie jak KasiaMarysia. a pytam czemu wysyła bo ja powinnam składać na Mazowszu papiery ale ze mieszkam na Dolnym Śląsku to pisałam wniosek o rozprawę w mieście mojego zamieszkania żeby było mi łatwiej. a nie każdy wie o tej możliwości

reklama
Do góry