Witam sie z Wami dziewczynki kochane ;*
MalaMi kochana rób tego teściora w końcu no nie wytrzymam z ciekawości
Wiki wspolczuje Ci okropnie takiej pracy ;/ narobisz sie i nadenerwujesz tam tylko nie potrzebnie;/
Anka_32 doobry maz jak okna pomyje
a ja pomylam wczoraj a dzisiaj snieg spadl haha
A teściowa możesz tez ugoscic golabakami bez zawijania to chyba takie proste i w miare szybkie ale jak kto woli oczywiście
A co chodzi o te przesądy to ja tak wierze i nie wierze troche bo jesnak staram sie nie wierzyc ale jednak jakas obawa jest ale mam nadzieje ze nic mi nie bedzie juz nie bede sie tak przemeczac teraz hehe
Tatinka podoba mi sie Twoje podejscie kochac sie wtedy kiedy bedzie ochota dokladnie tak powinno byc i przyjemnosc i staranek nie odpuścicie
*
Marioluu na pewno wszystko bedzie dobrze z ta tarczyca ;* a juz odebralas swoj wynik histopatologiczny?
Oo tak Kasia i Minka wygladaja bardzo mlodo zreszta wszystkie pieknie wygladacie jak na babeczki przystalo w koncu plec piekna
Biedna Viola meczy sie tak z tymi zatokami a teraz wlasnie nic takiego z tym nie zrobisz;/
Aa co chodzi o bol glowy to ja tez mam czesto takie migrenowe az mi sie wgmiotowac chce;/
OlaMagda09 aby przeszlo szybciutko Twojemu synkowi zebys Ty sie nie zarazila zaraz ;/;*
A moze ten brzuch Cie tak boli bo dzidziuś sie szykuje na kopniaczki juz?
Życiowa jak sie czujesz? Jak z papierochami?