reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Z tym sie zgodzę minka , masakra z tym Facebook , ja to daje zdjęcie raz za czas , jak co wyjątkowego w wyjątkowym miejscu itd .. A dzieci moich to wogole nie daje . Bo strach .
Od tego właśnie jest Snap i za to go uwielbiam :-) dajesz co chcesz i znika po kilku sekundach :-D

reklama
Minka ja to mam taka znajoma ktora wrzuca zdjecie tego co ugotuje... jakby to bylo cos wow to spoko ale pna wrzuca rosół i kotlety mielone...

Mincia zaakceptowane.
Ola zainspirowałaś mnie śniadankiem Mniam dobre było.
Postanawiam ograniczyć słodycze. Ciężka sprawa. chyba muszę postawić wagę obok szafki gdzie je trzymam.
Anka współczuję z tym bólem głowy, ostatnio czytałam ,że zapach cytryny pomaga.
Lece wieszać firanki

Hhahahah rosół i mielone wygrywają hahaha oj są różne przypadki na fb. .. niektórzy zapominają ze to jednak strefa publiczna tak jakby i wrzucają wszystko byle lajki były ;)

Cześć dziewczynki :) ja dzisiaj dzień zaczęłam od zapiekanki, kurcze za każdym razem jak ją zrobię to ciągle bym sobie dokładała :D

Też miałam myć okna ale pogoda mi plany popsuła, pojedziemy na zakupy może a potem ogarne mieszkanie a później mam w planach seeeeeeeeeeeeeex, jestem taka wyposzczona że aż mi źle, ale ze starań i tak nic w tym miesiącu, no ale co tam :p póki co będę się cieszyć Waszymi brzuszkami :)

Witam sie z Wami dziewczynki kochane ;*
MalaMi kochana rób tego teściora w końcu no nie wytrzymam z ciekawości ;)

Wiki wspolczuje Ci okropnie takiej pracy ;/ narobisz sie i nadenerwujesz tam tylko nie potrzebnie;/

Anka_32 doobry maz jak okna pomyje ;) a ja pomylam wczoraj a dzisiaj snieg spadl haha ;)
A teściowa możesz tez ugoscic golabakami bez zawijania to chyba takie proste i w miare szybkie ale jak kto woli oczywiście;)
A co chodzi o te przesądy to ja tak wierze i nie wierze troche bo jesnak staram sie nie wierzyc ale jednak jakas obawa jest ale mam nadzieje ze nic mi nie bedzie juz nie bede sie tak przemeczac teraz hehe;)

Tatinka podoba mi sie Twoje podejscie kochac sie wtedy kiedy bedzie ochota dokladnie tak powinno byc i przyjemnosc i staranek nie odpuścicie ;)*

Marioluu na pewno wszystko bedzie dobrze z ta tarczyca ;* a juz odebralas swoj wynik histopatologiczny?

Oo tak Kasia i Minka wygladaja bardzo mlodo zreszta wszystkie pieknie wygladacie jak na babeczki przystalo w koncu plec piekna ;)

Biedna Viola meczy sie tak z tymi zatokami a teraz wlasnie nic takiego z tym nie zrobisz;/

Aa co chodzi o bol glowy to ja tez mam czesto takie migrenowe az mi sie wgmiotowac chce;/

OlaMagda09 aby przeszlo szybciutko Twojemu synkowi zebys Ty sie nie zarazila zaraz ;/;*
A moze ten brzuch Cie tak boli bo dzidziuś sie szykuje na kopniaczki juz?

Życiowa jak sie czujesz? Jak z papierochami?

Dzień dobry :-) miłego dnia laski ;-)

Tak. ... Co do fb macie racje, moja koleżanka 1500 zdjęć swojego dziecka. Druga 1500 swoich zdjęć, no co jest?! ja raz na pół roku wstawię, tak jestem nie fotogeniczna ;-)

Dobrze ze tych okien nie mylam, śnieg spadł :-/

Wiki czasem jak się właśnie odpuści to bach dwie kreski ;-) a prace to masz okropna... Nie wiem jak Ty dajesz rade.

OlaMagda uważaj na siebie bardzo.

Minko no powiem Ci ze długo imprezowalas ;-)

Ania hymm tak myślę ale nic mi do głowy nie przychodzi.

India jak się czujesz?

Viola współczuje jeśli chodzi o zatoki. Masakra ja one zaczynają boleć to i ucho i oko. Wracaj do zdrowia.

Kasiu może faktycznie takie zdjęcie ale tak tak młodo wyglądasz :-)

Życiowa apropo Twojej sytuacji to na wrzesniowki przyszła laska i pisze ze nosi chłopaka i chce go zabić, bo nie jest dziewczynka. Ręce mi opadły.

Mamakulka to myślałam że Tylko ja mam "trudne sprawy" ale historia Twojej koleżanki tez jest ciekawa. Może do D jest emocjonalnie przywiązana??.

Dziewczyny potrzebuję szybko odpowiedzi- wniosek do sądu można drukować obustronnie? Czy każda strona na innej kartce? Napisałam przyjaciółce pozew o rozwód bo musi dzisiaj wysłać do sądu. i już wydrukowałam i wszystko a teraz się zastanawiam czy dobrze, że na 1 kartce po obu stronach?

reklama
Do góry