reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Wstalam z bólem głowy... normalnie w nocy czulam jak mnie boli głowa. Juz tak z dwa tygodnie mnie boli i pomagam sobie apapem ktory nie bardzo działa. Ja mam chyba bóle migrenowe bo normalnie poduszka mnie uwiera. Co jakiś czas mam takie "ataki" ale wcześniej to bralam porządna dawke ibupromu i pomagało.
Wstalam z bólem głowy... normalnie w nocy czulam jak mnie boli głowa. Juz tak z dwa tygodnie mnie boli i pomagam sobie apapem ktory nie bardzo działa. Ja mam chyba bóle migrenowe bo normalnie poduszka mnie uwiera. Co jakiś czas mam takie "ataki" ale wcześniej to bralam porządna dawke ibupromu i pomagało.
Życiowa
Ania w ciąży mogą się bóle migrenowe nasilic. .. czytałam o tym... czasami jest tak ze jak się ma migreny to w ciąży objawy zanikają a czasami się nasilają. ..
albo u kobiety która w ogóle nie miała migren nagle w ciąży ich dostaje...
Anka_32
Życiowa w ciąży z Tosia też to przerabialam i to w podobnych tygodniach tylko wtedy to ja nie wiedzialam ze moge sobie wziac apap... wylam z bólu....Ania w ciąży mogą się bóle migrenowe nasilic. .. czytałam o tym... czasami jest tak ze jak się ma migreny to w ciąży objawy zanikają a czasami się nasilają. ..
Anka_32
Mała śpi a ja czekam aż ból głowy minie wiec postanowilam przejrzeć fb... i tak przgladam i przegladam i kurde jak nie ciągle posty o chorych dzieciach, to jakieś cytaty z dupy wziete.
Ja to mam kilka osób u których zaznaczylam ze nie chce widziec ich postów bo jak wchodzilam na fb to tylko ich wpisy bylo widac.
Także nic ciekawego sie nie dowiedzialam dzis z fb wiec ide na śniadanie
Ja to mam kilka osób u których zaznaczylam ze nie chce widziec ich postów bo jak wchodzilam na fb to tylko ich wpisy bylo widac.
Także nic ciekawego sie nie dowiedzialam dzis z fb wiec ide na śniadanie
OlaMagda09
Cześć dziewczynki , u mnie od wczoraj nie wesoło , z małym byłam u lekarza bo 39• gorączki , grypę ma , bo taka tu panuje , i siedzi w domu :-/ , i ma juz dość bo on to bieganie piłka itd , a w domu co , potem prosi sie o konsole a wolno mu tylko w weekend :-/ , mam nadzieje ze mnie nie zarazi .
Z mężem sie pokochałam wczoraj o takie pierdoły , dziś pojechał w delegacje wraca w czwartek , a idź .
Mnie brzuch śmiesznie boli w okolicach pępka :-)
U mnie wiosna ale nie za ciepło .
Z mężem sie pokochałam wczoraj o takie pierdoły , dziś pojechał w delegacje wraca w czwartek , a idź .
Mnie brzuch śmiesznie boli w okolicach pępka :-)
U mnie wiosna ale nie za ciepło .
reklama
viola150
Mariolka trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Odezwij się
Minka i jak świętowanie urodzin?? @ przylazła trochę wcześniej wredna??
Noo ja teraz się boje ze w ciąży te zatoki będą mi sie często powtarzać a nic konkretnego nie będę mogła zrobić.
MalaMi!!! I jak u ciebie objawy itp?? @ nie ma??
Minka i jak świętowanie urodzin?? @ przylazła trochę wcześniej wredna??
Noo ja teraz się boje ze w ciąży te zatoki będą mi sie często powtarzać a nic konkretnego nie będę mogła zrobić.
MalaMi!!! I jak u ciebie objawy itp?? @ nie ma??