reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej... u mnie biało :(
siedzę w pracy i nic mi się nie chce...

Mariola napisz po wizycie co powiedział lekarz :*

Mała przyszedł test? ;)

reklama
Dzień dobry.
Wstalam z bólem głowy... normalnie w nocy czulam jak mnie boli głowa. Juz tak z dwa tygodnie mnie boli i pomagam sobie apapem ktory nie bardzo działa. Ja mam chyba bóle migrenowe bo normalnie poduszka mnie uwiera. Co jakiś czas mam takie "ataki" ale wcześniej to bralam porządna dawke ibupromu i pomagało.

Ania w ciąży mogą się bóle migrenowe nasilic. .. czytałam o tym... czasami jest tak ze jak się ma migreny to w ciąży objawy zanikają a czasami się nasilają. ..
albo u kobiety która w ogóle nie miała migren nagle w ciąży ich dostaje...

Ania w ciąży mogą się bóle migrenowe nasilic. .. czytałam o tym... czasami jest tak ze jak się ma migreny to w ciąży objawy zanikają a czasami się nasilają. ..
albo u kobiety która w ogóle nie miała migren nagle w ciąży ich dostaje...
Życiowa w ciąży z Tosia też to przerabialam i to w podobnych tygodniach tylko wtedy to ja nie wiedzialam ze moge sobie wziac apap... wylam z bólu....

Mała śpi a ja czekam aż ból głowy minie wiec postanowilam przejrzeć fb... i tak przgladam i przegladam i kurde jak nie ciągle posty o chorych dzieciach, to jakieś cytaty z dupy wziete.
Ja to mam kilka osób u których zaznaczylam ze nie chce widziec ich postów bo jak wchodzilam na fb to tylko ich wpisy bylo widac.
Także nic ciekawego sie nie dowiedzialam dzis z fb wiec ide na śniadanie :)

Cześć dziewczynki , u mnie od wczoraj nie wesoło , z małym byłam u lekarza bo 39• gorączki , grypę ma , bo taka tu panuje , i siedzi w domu :-/ , i ma juz dość bo on to bieganie piłka itd , a w domu co , potem prosi sie o konsole a wolno mu tylko w weekend :-/ , mam nadzieje ze mnie nie zarazi .
Z mężem sie pokochałam wczoraj o takie pierdoły , dziś pojechał w delegacje wraca w czwartek , a idź .
Mnie brzuch śmiesznie boli w okolicach pępka :-)
U mnie wiosna ale nie za ciepło .

reklama
Mariolka trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Odezwij się :)
Minka i jak świętowanie urodzin?? @ przylazła trochę wcześniej wredna??
Noo ja teraz się boje ze w ciąży te zatoki będą mi sie często powtarzać a nic konkretnego nie będę mogła zrobić.
MalaMi!!! I jak u ciebie objawy itp?? @ nie ma??

Do góry