reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczyny :)
U mnie wszystko dobrze, weekend minął bardzo szybko. Było trochę jeżdżenia po marketach budowlanych.
Szykuję Nam się remont i już musimy trochę rzeczy ogarnąć, dni mijają bardzo szybko.
A tak to jutro idę rano do lekarza z wynikami czy nie mam przypadkiem tarczycy.
Będę trzymać kciuki, abyś nie miała :)

reklama
Minka z tarczyca bedzie ok. :)
Tatinka kibicuję. Ja mam straszną ochotę przemalować pokój. M obiecał w maju ale ja chyba nie wytrzymam...

My musimy odmalować kuchnie- korytarz i pokoj juz zrobiony ale kucnia mnie jakos przeraża... Ale wiem ze jak będziemy odwlekać to jeszcze gorzej. U mnie pada :/ a ja sie tak kiepsko czuje... Psikam tantum verde na gardlo, przeplukalam sobie zatoki a katar jakby większy...

Ogólnie to miałam juz skierowanie na punkcje zatok ale uprosilam u laryngologa antybiotyk żebym nie musials isc. Cod pomogło ale od tego czasu juz dwa razy wrócilo i czuje ze znow zaczynają sie zatoki a teraz nic nie wezmę... Zaluje ze odwlekalam ten szpital...

Kurde czuc ze to co mi włożyła do zęba jest słabsze niż zawsze, bo ja nigdy nie czulam zęba po wizycie a dziś czuje ale dzieki Bogu apap działa...bo wczoraj nawet już apap nie działał na niego.

Moja panna dopiero zasnela. Jakbym jej tak nie zmusiła do spania to pewnie do 1 by latała.

Dziewczyny dajcie jakies pomysly na żarcie na tą wizyte tesciowej. Chodzi o pierwszy efekt bo kolejne dni to bede robic nasze normalne obiady. Tylko laski jakies cos proste i szybkie do zrobienia bo ja teraz w ogóle nie mam weny do siedzenia w kuchni....

Do jutra. MalaMi zrób ten test wreszcie....
Spijcie dobrze
Dobranoc

U mnie pada śnieg...
Viola współczuje z zatokami znam ten ból.
Anka ja jutro pomyśle o jedzeniu dziś nie robię sobie ochoty;)
Dobranoc

reklama
Dzień dobry :*
Ja się szykuję do wyjścia, boli mnie brzuch z nerwów :/
Mincia wróciłaś :**
Viola współczuję problemu z zatokami, kiedyś miałam i dziękuję :p
Miłego dnia :)

Do góry