reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka mi mąż obiecal mycie okien :) ale w madrasciach naszych babć jest że jak sie podnosi rece do gory to dziecko zawija sie w pepowine....

Moi tescie zawsze przyjezdzali w sobote ok 14-15 i odjezdzali w niedzielę ok 17. A dzis zadzwonila czy moze przyjechac sama w tygodniu na kilka dni... no cóż.... nie odmowie....

reklama
Ja to o tej pępowinie to słyszałam ,ze nie można nosić na szyj korali itd i przewiązywać się w pasie. Moja babcia ostatnio mojej kuzynce w ciąży na to zwróciła uwagę. Ona stwierdziła że nie wierzy w takie rzeczy, ale siłą sugestii w końcu odwiązała sznureczek przy tunice;)

Ja to o tej pępowinie to słyszałam ,ze nie można nosić na szyj korali itd i przewiązywać się w pasie. Moja babcia ostatnio mojej kuzynce w ciąży na to zwróciła uwagę. Ona stwierdziła że nie wierzy w takie rzeczy, ale siłą sugestii w końcu odwiązała sznureczek przy tunice;)
Pierwsze słyszę coś takiego, ale może coś w tym jest skoro tak się mówi :) jedni wierzą, drudzy nie :)

dziewczyny ale mam zgage, rano też miałam. Mam nadzieje że to sie początki mega zgagi....
Kasia jak się patrze na Twoje zdjęcie to normalnie dałabym Ci 15 lat :)

a co do okien, to ja dzis tez mylam okna..przemeblowalismy wczoraj sylialnie i tak dzis stwierdzilam ze trzeba posprzatac porzadnie wszystko:)jutro dokoncze salon i kuchnie bo juz sil dzis brakowalo ale czuje wiosenke!!!
starania w tym cyklu zaczelismy ale mamy robic to na luzie i bez stresu..kochac sie jak bedzie ochota a nie bo trzeba.wiec czekam na wasze testy i dobre wiesci!!!

a sprzatanie musze jutro dokonczyc bo tesciowa lubi komentowac..a ona bedzie w srode z samego rana:/
ale ciesze sie ze staramy sie jednak dalej..milego wieczorku dziewczyny!ja mam dzis wieczor filmowy z winem z mezem:)

Cześć dziewczyny :)
U mnie wszystko dobrze, weekend minął bardzo szybko. Było trochę jeżdżenia po marketach budowlanych.
Szykuję Nam się remont i już musimy trochę rzeczy ogarnąć, dni mijają bardzo szybko.
A tak to jutro idę rano do lekarza z wynikami czy nie mam przypadkiem tarczycy.

dziewczyny ale mam zgage, rano też miałam. Mam nadzieje że to sie początki mega zgagi....
Kasia jak się patrze na Twoje zdjęcie to normalnie dałabym Ci 15 lat :)
Haha. Wezmę to za komplement i dziękuję :* W sumie niekiedy jak kupuje alkohol to mnie o dowód pytają :D dużo osób mi mówi że tak na 21 wyglądam.
Co do zdjęcia to muszę jakieś nowe wgrać bo to takie stare:/
Dla mnie Minka bardzo młodo wygląda, ale to dlatego że się nie maluje i jest tak naturalnie ładna :)

Ja to narazie teściową uważam że mam super, tylko w jednej sprawie mnie strasznie denerwuje. Ale ogólnie ją bardzo chwalę i się lubimy, zobaczymy jak będzie po ślubie hehe :) cieszę się że idę na swoje.

reklama
Do góry