reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A jak piszecie o olejkach to mi się przypomniało, też muszę kupić to co Ola polecała na rozstępy bo na brzuchu nie mam ale mam kilka na udach i na dole pleców tak w okolicach nerek kilka małych. Mi się wydaje że to dlatego ze szybko urosłam.

Kasia dobry pomysł z tym albumem :)
Ja ostatnio używałam olejek kokosowy, bardzo fajny...Niestety zbiłam słoiczek i muszę kupić :p

Wiki dziękuję bardzo :) nie, nie Filip jest ze stycznia a tu jak wszystko będzie dobrze to około polowy listopada :D nie cale 4 lata różnicy bedzie :)
Ania a u Ciebie dokladnie ile?? Z którego miesiąca jest Tosia??
Ja jeszcze nie robiłam drugiego testu, zaraz ide do miasta i kupie. Od razu kwas foliowy tez.
Ja na szczęście miesiąc temu byłam u dentysty i wszystko bylo ok. Wiec mam nadzieje ze nic się mi nie popsuje :)
Na rozstępy w poprzedniej ciąży uzywalam mustela- drogi ale wydajny. Dwie tubki mi na całą ciaze wystarczyly. Nie wiem czy pomogl czy to tez genetycznie bo moja mama nie ma rozstępów ale mi tez zaden nie wyskoczył.

AAaa to może India ma synka z listopada, bo właśnie któraś mówiła :p
Ja kiedyś używałam fissan super był, na forach gdzieś czytałam że laski go w ciąży używały i pomagał, ale już go nie ma w sprzedaży.

reklama
Kurcze Olus moja kol zaszla w pierwszym cyklu bez zadnych poduszek chłopak chciał dziecko i w niej skonczyl hehe
A ja zawsze odrazu spać idę i dopiero rano ze mnie coś wypłynie no chyba ze wstanę odrazu :p
Viola mówiłaś juz mężowi o fasolce? ???

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry