reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
A jak piszecie o olejkach to mi się przypomniało, też muszę kupić to co Ola polecała na rozstępy bo na brzuchu nie mam ale mam kilka na udach i na dole pleców tak w okolicach nerek kilka małych. Mi się wydaje że to dlatego ze szybko urosłam.
MariolkaKafe
Kasia dobry pomysł z tym albumem
Ja ostatnio używałam olejek kokosowy, bardzo fajny...Niestety zbiłam słoiczek i muszę kupić
Ja ostatnio używałam olejek kokosowy, bardzo fajny...Niestety zbiłam słoiczek i muszę kupić
OlaMagda09
Dorcia , No narazie Nie boli juz nic , ale nie wiem czy temu ze przeciwbólowe wzięłam :-/
OlaMagda09
Wiki kup kup ! Bardzo dobry
viola150
Wiki dziękuję bardzo nie, nie Filip jest ze stycznia a tu jak wszystko będzie dobrze to około polowy listopada nie cale 4 lata różnicy bedzie
Ania a u Ciebie dokladnie ile?? Z którego miesiąca jest Tosia??
Ja jeszcze nie robiłam drugiego testu, zaraz ide do miasta i kupie. Od razu kwas foliowy tez.
Ja na szczęście miesiąc temu byłam u dentysty i wszystko bylo ok. Wiec mam nadzieje ze nic się mi nie popsuje
Na rozstępy w poprzedniej ciąży uzywalam mustela- drogi ale wydajny. Dwie tubki mi na całą ciaze wystarczyly. Nie wiem czy pomogl czy to tez genetycznie bo moja mama nie ma rozstępów ale mi tez zaden nie wyskoczył.
Ania a u Ciebie dokladnie ile?? Z którego miesiąca jest Tosia??
Ja jeszcze nie robiłam drugiego testu, zaraz ide do miasta i kupie. Od razu kwas foliowy tez.
Ja na szczęście miesiąc temu byłam u dentysty i wszystko bylo ok. Wiec mam nadzieje ze nic się mi nie popsuje
Na rozstępy w poprzedniej ciąży uzywalam mustela- drogi ale wydajny. Dwie tubki mi na całą ciaze wystarczyly. Nie wiem czy pomogl czy to tez genetycznie bo moja mama nie ma rozstępów ale mi tez zaden nie wyskoczył.
Wiiktoriiaaa
AAaa to może India ma synka z listopada, bo właśnie któraś mówiła
Ja kiedyś używałam fissan super był, na forach gdzieś czytałam że laski go w ciąży używały i pomagał, ale już go nie ma w sprzedaży.
Ja kiedyś używałam fissan super był, na forach gdzieś czytałam że laski go w ciąży używały i pomagał, ale już go nie ma w sprzedaży.
reklama
Ola21-1995
Kurcze Olus moja kol zaszla w pierwszym cyklu bez zadnych poduszek chłopak chciał dziecko i w niej skonczyl hehe
A ja zawsze odrazu spać idę i dopiero rano ze mnie coś wypłynie no chyba ze wstanę odrazu
Viola mówiłaś juz mężowi o fasolce? ???
A ja zawsze odrazu spać idę i dopiero rano ze mnie coś wypłynie no chyba ze wstanę odrazu
Viola mówiłaś juz mężowi o fasolce? ???