reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzisiejszy :)
WP_20160310_11_41_30_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160310_11_41_30_Pro.jpg
    WP_20160310_11_41_30_Pro.jpg
    602,1 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Ola mówiłam :) - no ogólnie w szoku i zaskoczony ze tak szybko się udalo bo o Filipa staraliśmy sie 8 cykli. Przyznał ze nie myślał nawet jak pogodzimy mieszkanie na jednym pokoiku (bo on to musi miec wszystko zaplanowane co czasem jest wkurzające) a tu niespodzianka :) ale potem powiedział że się cieszy ;)

Viola piękne dwie krechy :)

Moja Tosia urodzila sie 5.05 a teraz termin mam na 1-5.10 wiec bedzie 3 lata i 5 miesiecy

Ola mówiłam :) - no ogólnie w szoku i zaskoczony ze tak szybko się udalo bo o Filipa staraliśmy sie 8 cykli. Przyznał ze nie myślał nawet jak pogodzimy mieszkanie na jednym pokoiku (bo on to musi miec wszystko zaplanowane co czasem jest wkurzające) a tu niespodzianka :) ale potem powiedział że się cieszy ;)
Viola piękne dwie kreseczki zazdroszczę :)
Dacie rade na pewno :*
Kurde ciekawe od czego to zależy zamiast zajsc odrazu to trzeba się starać :(
Ja jak ni nie wyszło za pierwszym razem to zadzwoniłam do mamy zaplakana oczywiście mówi ze jeszcze mam czas ale ja mam swoje zdanie :) i mówi ze durna jestem ze to nie jest tak łatwo ze wszystko na to wpływa nawet to ze na zmiany zaczęłam pracować ..ciekawe jak z ta moja owulka i czy się udalo :/ dziewczyny jak bolal mnie brzuch mocno jak zawsze ale nie widziałam sluzu to chyba była nie? Jak myslicie?

Dzień dobry Kobietki ;)

Viola, Kochana gratuluję, wiedziałam że Tobie się uda ;) piękne krechy! ;D

Do mnie wczoraj przyszła @ ;/ ale nowy cykl, nowe możliwości ;)
16.03 wizyta u gina i zobaczymy co tam się dzieje ;p

Aniu mnie też dziś w nocy ząb męczył ;/ ale ja tak mam, za mocno zęby zagryzę a później przez kilka dni mnie coś tam ćmi ;/

Powoli się zbieram do pracy, chociaż jak mam @ to wolałabym z domu nie wychodzić, bo mam takie nerwy, że bez kija nie podchodź ;p heheh

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
tatinka..............33........2............08.03
MałaMi90..........26........2.......ok.13.03
Minka23............23........1.......ok.16.03
CzarnaMadzia....24........2............20.03
Ola 21-1995.......21.......1........ok. 21.03
Myszuniapp..... 29........3.............26.03
Wiiktoriiaaa.......24........1............31.03
Dora032............33.......2............05.04
Aniaa_H............23........1............06.04
Nuśkaaa...........24.........1.......... 10.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Viola, uwierzylas juz? :-)
U nas bedzie 6 lat roznicy, czyli sporo calkiem, ale maly nie bedzie narzekal, ze sam w pokoju spi :p

India u mnie też prawie 6... no 5.5 :p ale my chyba osobne pokoje zrobimy dzieciom... boziu jeszcze tak do końca nie myśleliśmy o tym tzn. myśleliśmy jak wybieralismy mieszkanie i planowaliśmy remont... bo chcieliśmy ściany wyburzyc a zdecydowaliśmy żeby zostały właśnie ze względu gdyby kiedyś było dwoje dzieci... hehe to kiedyś nastąpi szybciej niż się spodziewaliśmy :p

reklama
Taka rzeczywistosc niestety, moze kiedys uda sie zamienic mieszkanie na wieksze, ale narazie brak widokow. Jakos to bedzie :-)

Do góry