reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzisiejszy :)
WP_20160310_11_41_30_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160310_11_41_30_Pro.jpg
    WP_20160310_11_41_30_Pro.jpg
    602,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Ola mówiłam :) - no ogólnie w szoku i zaskoczony ze tak szybko się udalo bo o Filipa staraliśmy sie 8 cykli. Przyznał ze nie myślał nawet jak pogodzimy mieszkanie na jednym pokoiku (bo on to musi miec wszystko zaplanowane co czasem jest wkurzające) a tu niespodzianka :) ale potem powiedział że się cieszy ;)

Viola piękne dwie krechy :)

Moja Tosia urodzila sie 5.05 a teraz termin mam na 1-5.10 wiec bedzie 3 lata i 5 miesiecy

Ola mówiłam :) - no ogólnie w szoku i zaskoczony ze tak szybko się udalo bo o Filipa staraliśmy sie 8 cykli. Przyznał ze nie myślał nawet jak pogodzimy mieszkanie na jednym pokoiku (bo on to musi miec wszystko zaplanowane co czasem jest wkurzające) a tu niespodzianka :) ale potem powiedział że się cieszy ;)
Viola piękne dwie kreseczki zazdroszczę :)
Dacie rade na pewno :*
Kurde ciekawe od czego to zależy zamiast zajsc odrazu to trzeba się starać :(
Ja jak ni nie wyszło za pierwszym razem to zadzwoniłam do mamy zaplakana oczywiście mówi ze jeszcze mam czas ale ja mam swoje zdanie :) i mówi ze durna jestem ze to nie jest tak łatwo ze wszystko na to wpływa nawet to ze na zmiany zaczęłam pracować ..ciekawe jak z ta moja owulka i czy się udalo :/ dziewczyny jak bolal mnie brzuch mocno jak zawsze ale nie widziałam sluzu to chyba była nie? Jak myslicie?

Dzień dobry Kobietki ;)

Viola, Kochana gratuluję, wiedziałam że Tobie się uda ;) piękne krechy! ;D

Do mnie wczoraj przyszła @ ;/ ale nowy cykl, nowe możliwości ;)
16.03 wizyta u gina i zobaczymy co tam się dzieje ;p

Aniu mnie też dziś w nocy ząb męczył ;/ ale ja tak mam, za mocno zęby zagryzę a później przez kilka dni mnie coś tam ćmi ;/

Powoli się zbieram do pracy, chociaż jak mam @ to wolałabym z domu nie wychodzić, bo mam takie nerwy, że bez kija nie podchodź ;p heheh

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
tatinka..............33........2............08.03
MałaMi90..........26........2.......ok.13.03
Minka23............23........1.......ok.16.03
CzarnaMadzia....24........2............20.03
Ola 21-1995.......21.......1........ok. 21.03
Myszuniapp..... 29........3.............26.03
Wiiktoriiaaa.......24........1............31.03
Dora032............33.......2............05.04
Aniaa_H............23........1............06.04
Nuśkaaa...........24.........1.......... 10.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Viola, uwierzylas juz? :-)
U nas bedzie 6 lat roznicy, czyli sporo calkiem, ale maly nie bedzie narzekal, ze sam w pokoju spi :p

India u mnie też prawie 6... no 5.5 :p ale my chyba osobne pokoje zrobimy dzieciom... boziu jeszcze tak do końca nie myśleliśmy o tym tzn. myśleliśmy jak wybieralismy mieszkanie i planowaliśmy remont... bo chcieliśmy ściany wyburzyc a zdecydowaliśmy żeby zostały właśnie ze względu gdyby kiedyś było dwoje dzieci... hehe to kiedyś nastąpi szybciej niż się spodziewaliśmy :p

reklama
Taka rzeczywistosc niestety, moze kiedys uda sie zamienic mieszkanie na wieksze, ale narazie brak widokow. Jakos to bedzie :-)

Do góry